John Lie a Fo - zonder titel

John Lie a Fo - zonder titel kopen? Bied vanaf 45!
John Lie a Fo - zonder titel kopen? Bied vanaf 45!John Lie a Fo - zonder titel kopen? Bied vanaf 45!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • John Lie a Fo (1945)
Type kunstwerk Grafiek (handgesigneerd)
Jaartal 1990
Techniek Zeefdruk
Drager Papier
Stijl Expressionistisch
Onderwerp Religieus
Ingelijst Niet Ingelijst
Afmetingen 49 x 70 cm (h x b)
Gesigneerd Handgesigneerd
Oplage 35/60

Mooi kleurrijke zeefdruk van John Lie A Fo, prentmaat 49 x 70 cm en met passe partout 60 x 80 cm. Verkeert in goede staat. G Kan worden afgehaald met passe partout in onze galerie in Gorinchem of verzonden worden zonder passe partout per aangetekende post in een stevige kartonnen verpakking.

Ook kunnen wij uw inlijstingen verzorgen.

Conditie
ConditieZeer Goed
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Gorinchem, Nederland
koeriersdienstBen u niet in staat om een werk zelf af te halen, dan kunt u een koeriersdienst inschakelen om het werk te laten afhalen. Klik hier voor meer informatie over hoe dit werkt en bekijk de tarieven.
VerzendenDoor het formaat of de kwetsbaarheid is het niet mogelijk om dit item via reguliere post te verzenden

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie .