Kees de Goede - kleurenlitho -

Kees de Goede - kleurenlitho - kopen? Bied vanaf 250!
Kees de Goede - kleurenlitho - kopen? Bied vanaf 250!Kees de Goede - kleurenlitho - kopen? Bied vanaf 250!Kees de Goede - kleurenlitho - kopen? Bied vanaf 250!Kees de Goede - kleurenlitho - kopen? Bied vanaf 250!Kees de Goede - kleurenlitho - kopen? Bied vanaf 250!Kees de Goede - kleurenlitho - kopen? Bied vanaf 250!Kees de Goede - kleurenlitho - kopen? Bied vanaf 250!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Kees de Goede (1954)
Type kunstwerkGrafiek (handgesigneerd)
Jaartal2016
TechniekLitho
DragerPapier
IngelijstNiet Ingelijst
Afmetingen37 x 37 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
Kees de Goede timmert behoorlijk aan de weg als veelzijdig kunstenaar. Hij heeft ondertussen een herkenbaar en imposant oeuvre opgebouwd.

Niet alleen hebben zowel alle grote musea permanent werk van zijn hand in hun collectie. Ook heeft de Goede al een aantal imposante solo-tentoonstellingen bij toonaangevende musea op zijn naam staan.

Een heel goed voorbeeld daarvan is de tentoonstelling Perpétuel in Museum de Pont in Tilburg. In 2016 werd er een grote tentoonstelling rondom het werk georganiseerd rondom het werk wat hij toen maakte. De litho die hier aangeboden wordt, komt uit dat jaar en sluit duidelijk aan op het werk wat destijds te zien was (zie laatste foto).

Het blad meet 37 x 37cm en is in nieuwstaat.
Conditie
ConditieNieuwstaat
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Woudrichem, Nederland
VerzendenPakketpost
PrijsTot 2 kg.
Binnen Nederland € 11,00

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Kees de Goede (1954) 

Nederlands Nederlands Alle items van deze kunstenaar (3)

Geplaatst door  JJvanWijk
Lid sinds 2015
900 verkochte items
Alle items van deze verkoper (107)
37 cm
37 cm
Veilinggegevens
Starttijd8-2-2022 om 16:11
Eindtijd20-2-2022 om 21:24
Openingsbod € 250
Veilingkosten: 15%
AfhalenJa is mogelijk
ObjectlocatieWoudrichem,  Nederland