Kikuo Saito - Zeefdruk, Pink Square - Verkocht

Kikuo Saito - Zeefdruk, Pink Square kopen? Bied vanaf 100!
Dit item is verkocht Toon item
Grafiek (handgesigneerd)

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

Vergelijkbaar item plaatsen
Kikuo Saito - Zeefdruk, Pink Square kopen? Bied vanaf 100!
Kikuo Saito - Zeefdruk, Pink Square kopen? Bied vanaf 100!Kikuo Saito - Zeefdruk, Pink Square kopen? Bied vanaf 100!Kikuo Saito - Zeefdruk, Pink Square kopen? Bied vanaf 100!Kikuo Saito - Zeefdruk, Pink Square kopen? Bied vanaf 100!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Kikuo Saito (1939-2016)
TypeGrafiek (handgesigneerd)
Jaartal1980
TechniekZeefdruk
DragerPapier
StijlAbstract
OnderwerpAbstract
IngelijstNiet Ingelijst
Afmetingen107 cm x 76 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
Oplage216/226

Met blindmerk in de hoek linksonder van meesterdrukker Larry B. Wright. Wright werkte voor onder andere Warhol, Rauschenberg e.a.)

LET OP: Dit item wordt geveild door Kunstveiling in opdracht van de inbrenger. Voor items aangeboden door de Veilingmeester of Veilingmeester_Collecties zelf, gelden de volgende speciale voorwaarden.

Passe-partout/lijsten: Beschadigingen aan lijsten worden niet beschreven. Indien een werk achter glas is ingelijst en het glas kapot is, zal dit wel vermeld worden. Passe-partouts worden op geen enkele manier gegarandeerd en ook niet altijd meegezonden. Alleen als een werk niet uit het passe-partout te halen is, zal dit vermeld worden.

Afhandeling: Wanneer u de hoogste bieder bent, ontvangt u na afloop van de veiling per e-mail van ons een factuur voor de aangekochte werken. Hierin vindt u de details m.b.t. de betaling. Werken kunnen op dinsdag t/m vrijdag tussen 11.00 - 17.15 uur worden afgehaald op het kantoor van Kunstveiling in Amsterdam-Zuidoost. Als u uw aankoop afhaalt, betaalt u geen extra kosten.

Bezichtigen: Het is ook mogelijk om dit werk vooraf te bezichtigen. Ondanks de aankoopgarantie van Kunstveiling waar uw werk onder valt, kunt u het werk bekijken voordat u een bod uitbrengt. Bezichtigen kan op de vestiging van Kunstveiling in Amsterdam-Zuidoost op dinsdag t/m vrijdag tussen 11.00 - 17.15 uur.

Vragen: Wij streven ernaar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de button ‘Vraag de verkoper’ om contact met ons op te nemen. Andere items die wij aanbieden, kunt u bekijken door op de naam van de verkoper te klikken.

Conditie
ConditieZeer Goed
Uiterste rand van het blad zeer licht verkleurd. Het beeld is in goede staat.
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Amsterdam, Nederland
VerzendenPakketpost
PrijsTot 2 kg.
Binnen Nederland € 11,50

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

Kikuo Saito (1939-2016)

Japans JapansAmerikaans Amerikaans Alle items van deze kunstenaar (6)

Geplaatst door  veilingmeester
Lid sinds 2010
50948 verkochte items
Alle items van deze verkoper (390)
76 cm
107 cm
Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

AfhalenJa is mogelijk
ObjectlocatieAmsterdam,  Nederland
VerzendingWereldwijd
Veilinggegevens
Starttijd27-2-2020 om 12:38
Eindtijd7-3-2020 om 19:12
Biedingen (10)
Log in of registreer om de biedgeschiedenis te bekijken
Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.