Marie van Regteren Altena - Marie van Regteren Altena: Olieverf op doek, Stilleven - Verkocht

Marie van Regteren Altena: Olieverf op doek, Stilleven kopen? Bied vanaf 425!
Dit item is verkocht Toon item
Schilderij

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

Vergelijkbaar item plaatsen
Marie van Regteren Altena: Olieverf op doek, Stilleven kopen? Bied vanaf 425!
Marie van Regteren Altena: Olieverf op doek, Stilleven kopen? Bied vanaf 425!Marie van Regteren Altena: Olieverf op doek, Stilleven kopen? Bied vanaf 425!Marie van Regteren Altena: Olieverf op doek, Stilleven kopen? Bied vanaf 425!Marie van Regteren Altena: Olieverf op doek, Stilleven kopen? Bied vanaf 425!Marie van Regteren Altena: Olieverf op doek, Stilleven kopen? Bied vanaf 425!Marie van Regteren Altena: Olieverf op doek, Stilleven kopen? Bied vanaf 425!Marie van Regteren Altena: Olieverf op doek, Stilleven kopen? Bied vanaf 425!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Marie van Regteren Altena (1868-1958)
Type kunstwerkSchilderij
Periode1900 t/m 1944

*Fraai schilderij van een stilleven door de bekende Amsterdamse Joffer Marie Eliabeth van Regteren Altena. Het werk komt uit een buitenlandse collectie en is voor 100% gegarandeerd zijnde een werk van deze kunstenares. Het werk is fraai ingelijst in de naar alle waarschijnlijkheid originele lijst. Het werk is l.o. gesigneerd met de initialen, zoals zij meestal signeerde.. 

*Olieverf op doek - linksonder gesigneerd met initialen M.E.v.R.A

*Maten van het doek zijn 50 x 60 cm. Buitenmaat lijst 65 x 76 cm. 

*Het werk is in zeer goede conditie.  

*Marie van Regteren Altena behoorde tot de acht kunstenaressen die in 19e eeuw en ver 20e eeuw als de Amsterdamse Joffers veelal in groepsverband. exposeerden. Marie van Regteren Altena kwam uit een aristocratische en kunstzinnige Amsterdamse familie, . Haar broer Martinus maakte naam als figuurschilder en haar zuster Johanna Quirina was een bekend decoratief ontwerpster. Marie schilderde voornamelijk impressionistische bloemen en stillevens. Zij was lid van de kunstenaarssociëteiten Arti et Amicitiae en St. Lucas in de hoofdstad en van Pulchri Studio in Den Haag. 

Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Utrecht, Nederland
VerzendenDoor het formaat of de kwetsbaarheid is het niet mogelijk om dit item via reguliere post te verzenden

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie .