• Populair
  • 1e keer aangeboden
  • Aftersale
  • Laatste 24u geplaatst
  • Loopt vandaag af
  • Vanaf 1 euro
Deutsch
English
Français

Marie van Regteren Altena: Olieverf op doek, Stilleven - Verkocht

Marie van Regteren Altena: Olieverf op doek, Stilleven kopen? Bied vanaf 425!
Dit item is verkocht Toon item

Verkoopprijs: € 425,00

Vergelijkbaar item plaatsen
Marie van Regteren Altena: Olieverf op doek, Stilleven kopen? Bied vanaf 425!
Marie van Regteren Altena: Olieverf op doek, Stilleven kopen? Bied vanaf 425!Marie van Regteren Altena: Olieverf op doek, Stilleven kopen? Bied vanaf 425!Marie van Regteren Altena: Olieverf op doek, Stilleven kopen? Bied vanaf 425!Marie van Regteren Altena: Olieverf op doek, Stilleven kopen? Bied vanaf 425!Marie van Regteren Altena: Olieverf op doek, Stilleven kopen? Bied vanaf 425!Marie van Regteren Altena: Olieverf op doek, Stilleven kopen? Bied vanaf 425!Marie van Regteren Altena: Olieverf op doek, Stilleven kopen? Bied vanaf 425!
Vergelijkbaar item plaatsen
Verkoper

Geplaatst door  Strechgel
FA. (22)

Lid sinds 2012
718 verkochte items
Alle items van deze verkoper (37)
  • Marie van Regteren Altena (1868-1958)
TypeSchilderij
Periode1900 t/m 1944

*Fraai schilderij van een stilleven door de bekende Amsterdamse Joffer Marie Eliabeth van Regteren Altena. Het werk komt uit een buitenlandse collectie en is voor 100% gegarandeerd zijnde een werk van deze kunstenares. Het werk is fraai ingelijst in de naar alle waarschijnlijkheid originele lijst. Het werk is l.o. gesigneerd met de initialen, zoals zij meestal signeerde.. 

*Olieverf op doek - linksonder gesigneerd met initialen M.E.v.R.A

*Maten van het doek zijn 50 x 60 cm. Buitenmaat lijst 65 x 76 cm. 

*Het werk is in zeer goede conditie.  

*Marie van Regteren Altena behoorde tot de acht kunstenaressen die in 19e eeuw en ver 20e eeuw als de Amsterdamse Joffers veelal in groepsverband. exposeerden. Marie van Regteren Altena kwam uit een aristocratische en kunstzinnige Amsterdamse familie, . Haar broer Martinus maakte naam als figuurschilder en haar zuster Johanna Quirina was een bekend decoratief ontwerpster. Marie schilderde voornamelijk impressionistische bloemen en stillevens. Zij was lid van de kunstenaarssociëteiten Arti et Amicitiae en St. Lucas in de hoofdstad en van Pulchri Studio in Den Haag. 

GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Dit item is verkocht voor 425,00
VEILINGGEGEVENS
Starttijd:22-02-2017 om 18:21
Eindtijd:08-03-2017 om 18:21
Biedingen (1)
RvdZ
24 feb. / 14:43
€ 425
Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.