Marinus Boezem - Marinus Boezem, zeefdruk, Ventilator Della Pittura Classica - Verkocht

Marinus Boezem, zeefdruk, Ventilator Della Pittura Classica kopen? Bied vanaf 190!
Dit item is verkocht Toon item
Grafiek (handgesigneerd)

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

Vergelijkbaar item plaatsen
Marinus Boezem, zeefdruk, Ventilator Della Pittura Classica kopen? Bied vanaf 190!
Marinus Boezem, zeefdruk, Ventilator Della Pittura Classica kopen? Bied vanaf 190!Marinus Boezem, zeefdruk, Ventilator Della Pittura Classica kopen? Bied vanaf 190!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Marinus Boezem (1934)
Type kunstwerkGrafiek (handgesigneerd)
Periode1945 t/m 1999
GesigneerdHandgesigneerd

 

Zeefdruk 70 x 103 cm, ingelijst achter glas, midden onder in potlood gesigneerd Boezem 86, rechtsonder in potlood 4/40, collectie KPN Kunst en Vormgeving.

 

Een ventilator staat op de hoek van een tafel. Daarachter is als een schaduwbeeld het silhouet van de tafel in omtreklijnen aangegeven, waar de ventilator op gericht is. Over de tafel zijn vleugen houtstructuur aangebracht. De nerven, die dynamiek aan de tekening verlenen, lopen parallel aan de richting waarheen de ventilator blaast, zodat het lijkt of de structuur zich heeft losgemaakt van het object. 

 

Marinus Boezem (Leerdam, 1934) wordt, samen met de kunstenaars Jan Dibbets en Ger van Elk, gezien als de grondlegger van de conceptuele kunst en arte povera in Nederland in de jaren zestig. Hij staat bekend om zijn bizarre en vaak ludieke happenings en zijn werk in de openbare ruimte.

Transport
VerzendenDoor het formaat of de kwetsbaarheid is het niet mogelijk om dit item via reguliere post te verzenden

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

AfhalenJa is mogelijk
Veilinggegevens
Starttijd29-5-2013 om 12:27
Eindtijd12-6-2013 om 12:42
Biedingen (6)
Log in of registreer om de biedgeschiedenis te bekijken