Gerard van Rooy - Miniaturen door Gerard van Rooy (etsen) en Ingmar Heytze (gedichten) - Verkocht

Gerard van Rooy - Miniaturen door Gerard van Rooy (etsen) en Ingmar Heytze (gedichten) kopen? Bied vanaf 150!
Dit item is verkocht Toon item
Kunstboeken

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

Vergelijkbaar item plaatsen
Gerard van Rooy - Miniaturen door Gerard van Rooy (etsen) en Ingmar Heytze (gedichten) kopen? Bied vanaf 150!
Gerard van Rooy - Miniaturen door Gerard van Rooy (etsen) en Ingmar Heytze (gedichten) kopen? Bied vanaf 150!Gerard van Rooy - Miniaturen door Gerard van Rooy (etsen) en Ingmar Heytze (gedichten) kopen? Bied vanaf 150!Gerard van Rooy - Miniaturen door Gerard van Rooy (etsen) en Ingmar Heytze (gedichten) kopen? Bied vanaf 150!Gerard van Rooy - Miniaturen door Gerard van Rooy (etsen) en Ingmar Heytze (gedichten) kopen? Bied vanaf 150!Gerard van Rooy - Miniaturen door Gerard van Rooy (etsen) en Ingmar Heytze (gedichten) kopen? Bied vanaf 150!Gerard van Rooy - Miniaturen door Gerard van Rooy (etsen) en Ingmar Heytze (gedichten) kopen? Bied vanaf 150!Gerard van Rooy - Miniaturen door Gerard van Rooy (etsen) en Ingmar Heytze (gedichten) kopen? Bied vanaf 150!Gerard van Rooy - Miniaturen door Gerard van Rooy (etsen) en Ingmar Heytze (gedichten) kopen? Bied vanaf 150!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Gerard van Rooy (1938-2006)
Type kunstwerkKunstboeken
Jaartal2005
TechniekBoek met Originele Grafiek
Afmetingen21.5 x 17 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd

Miniaturen door  Gerard van Rooy (etsen) en Ingmar Heytze (gedichten), oplage 27/175.  Boek is door beiden handgesigneerd bij het Colofon. 


ColofonMiniaturen ontstond als samenwerking tussen de etsen Gerard van Rooy en de dichter Ingmar Heytze, beiden te Utrecht. De etser reageerde op een gedicht, de dichter leverde daarna zijn poëtisch commentaar op de ets. De etsen werden door Gerard de Rooy zelf gedrukt op 150 grams Hahnemüle etspapier crème. De afsluitende vignetten werken gedrukt van door hem handmatig vervaardigde clichés. De boekverzorging was in handen van Bart te Haas, Den Haag. De tekst werd door Ales Barbaix te Amsterdam in boekdruk gedrukt. Hij gebruikte hiervoor Jan van Krimpen's Romulus, speciaal gegoten door Stichting Lettergieten 1983 te Westzaan. Voor de band werd gekozen voor EDO Mizu Original lichtblauw, in één kleur bedrukt door drukkerij Albani te Den Haag, die ook het stofomslag van 120 grams Fastprint color lichtblauw in twee kleuren bedrukte. Het boek werd gebonden door Boekbinderij Van Waarden Zaamdam.

De oplage van 175 genummerde en door Ingmar Heytze en Gerard van Rooy gesigneerde exemplaren is bestemd voor de leden van Stichting De Roos te Utrecht. Bovendien werden enige exemplaren gedrukt voor de medewerkers en het archief.

Conditie
ConditieRedelijk
Boek zelf is in nette staat, het papieren kaftje is gescheurd.
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Nieuwersluis, Nederland
koeriersdienstBen u niet in staat om een werk zelf af te halen, dan kunt u een koeriersdienst inschakelen om het werk te laten afhalen. Klik hier voor meer informatie over hoe dit werkt en bekijk de tarieven.
VerzendenDoor het formaat of de kwetsbaarheid is het niet mogelijk om dit item via reguliere post te verzenden

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.