Peter Bes - Set van 4 zeefdrukken

Peter Bes - Set van 4 zeefdrukken kopen? Bied vanaf 120!
Peter Bes - Set van 4 zeefdrukken kopen? Bied vanaf 120!Peter Bes - Set van 4 zeefdrukken kopen? Bied vanaf 120!Peter Bes - Set van 4 zeefdrukken kopen? Bied vanaf 120!Peter Bes - Set van 4 zeefdrukken kopen? Bied vanaf 120!Peter Bes - Set van 4 zeefdrukken kopen? Bied vanaf 120!Peter Bes - Set van 4 zeefdrukken kopen? Bied vanaf 120!Peter Bes - Set van 4 zeefdrukken kopen? Bied vanaf 120!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Peter Bes (1945)
Type kunstwerk Grafiek (handgesigneerd)
Jaartal 1996
Techniek Zeefdruk
Drager Papier
Stijl Impressionistisch
Onderwerp Abstract
Ingelijst Alleen in Passe-partout
Afmetingen 60 x 80 cm (h x b)
Passe-partout 60 x 80 cm (h x b)
Gesigneerd Handgesigneerd
Oplage 250
Peter Bes maakte vier collages in 1996, waarvan in een oplage van 250 stuks zeefdrukken zijn gemaakt. De zeefdrukken meten 60 x 80 cm (incl. passe-partout), zijn genummerd en gesigneerd. Let op: dit aanbod betreft een complete set van deze vier collages (perfecte staat)

U kunt ook op andere manieren met mij in contact komen voor de koop van deze set, (+31647137819).  Afhalen mogelijk en bezorging kan in overleg ook buiten pakketdiensten om zeker te zijn van perfecte staat.
Conditie
ConditieNieuwstaat
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Amsterdam, Nederland
koeriersdienstBen u niet in staat om een werk zelf af te halen, dan kunt u een koeriersdienst inschakelen om het werk te laten afhalen. Klik hier voor meer informatie over hoe dit werkt en bekijk de tarieven.
VerzendenDoor het formaat of de kwetsbaarheid is het niet mogelijk om dit item via reguliere post te verzenden

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie .

Peter Bes (1945) 

Nederlands Nederlands Alle items van deze kunstenaar (10)

Geplaatst door  MAMS
Lid sinds 2022
4 verkochte items
Alle items van deze verkoper (2)
80 cm
60 cm
80 cm
60 cm