Peter Bes (1945)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Peter Bes
Peter Bes (1945)

Peter Bes (1945)

Kunstenaar

Peter BES (Den Helder 1945)

Beeldhouwer, graficus, schilder, tekenaar

Opleiding:
Peter Bes volgde in de jaren 60 een studie aan de Rijksakademie van beeldende kunsten Amsterdam.

Woont en werkt in Anna Paulowna

Peter bes is een multidisciplinair kunstenaar. Hij heeft veel ervaring met prentmethodes, heeft hiermee door de jaren heen veel geëxperimenteerd. Daarnaast maakt hij ook objecten, schilderijen, tekeningen en foto’s. Zijn werken laten een geabstraheerde werkelijkheid zien, met grote egale kleurvlakken en een filmische uitstraling door het contrast tussen licht en donker. Bes maakt vaak portretten en stadgezichten van mensen op reis, wachtend of in beweging.

Exposities en prijzen:

Grafiekbiënnales in Zwitserland (1979 & 1982), Polen (1978), San Francisco (1980), Bulgarije (1985), Duitsland (1993)

Museum Waterland, Purmerend, 2005

Museum t’houten huis, De Rijp, 2010

A. ROLAND HOLST PRIJS (driejaarlijkse prijs voor beeldende kunst), 2012

Aangeboden items
2
Verkochte items
127
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Peter Bes - Happy days are here again kopen? Bied vanaf 40!
Peter Bes (1945) Nederlands Happy days are here again
TechniekEts
Afmetingen68 x 79 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 40
Bied mee Bied mee
Peter Bes - Zeefdruk (x4) kopen? Bied vanaf 125!
Peter Bes (1945) Nederlands Zeefdruk (x4)
TechniekZeefdruk
Afmetingen60 x 80 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstAlleen in Passe-partout
Openingsbod
€ 125
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Peter Bes

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Peter Bes? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Peter Bes. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Peter Bes en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Peter Bes te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Peter Bes!

Volg het aanbod kunst van Peter Bes te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Peter Bes te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Peter Bes instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Peter Bes kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Peter Bes!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Peter Bes kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Peter Bes en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Peter Bes via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Peter Bes of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Peter Bes?

Kunst kopen van Peter Bes begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Peter Bes, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Peter Bes. Om meer kans te maken om de Peter Bes te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Peter Bes! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.