Peter Sippel - 100 jaar Thyssen Stahl | gelimiteerde en gesigneerde offset - Verkocht

Peter Sippel - 100 jaar Thyssen Stahl | gelimiteerde en gesigneerde offset kopen? Bied vanaf 1!
Dit item is verkocht Toon item
Grafiek (handgesigneerd)

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

Vergelijkbaar item plaatsen
Peter Sippel - 100 jaar Thyssen Stahl | gelimiteerde en gesigneerde offset kopen? Bied vanaf 1!
Peter Sippel - 100 jaar Thyssen Stahl | gelimiteerde en gesigneerde offset kopen? Bied vanaf 1!Peter Sippel - 100 jaar Thyssen Stahl | gelimiteerde en gesigneerde offset kopen? Bied vanaf 1!Peter Sippel - 100 jaar Thyssen Stahl | gelimiteerde en gesigneerde offset kopen? Bied vanaf 1!Peter Sippel - 100 jaar Thyssen Stahl | gelimiteerde en gesigneerde offset kopen? Bied vanaf 1!Peter Sippel - 100 jaar Thyssen Stahl | gelimiteerde en gesigneerde offset kopen? Bied vanaf 1!Peter Sippel - 100 jaar Thyssen Stahl | gelimiteerde en gesigneerde offset kopen? Bied vanaf 1!Peter Sippel - 100 jaar Thyssen Stahl | gelimiteerde en gesigneerde offset kopen? Bied vanaf 1!Peter Sippel - 100 jaar Thyssen Stahl | gelimiteerde en gesigneerde offset kopen? Bied vanaf 1!Peter Sippel - 100 jaar Thyssen Stahl | gelimiteerde en gesigneerde offset kopen? Bied vanaf 1!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Peter Sippel (1951)
Type kunstwerkGrafiek (handgesigneerd)
Jaartal1991
TechniekOffset
DragerPapier
StijlModern
OnderwerpArchitectuur
IngelijstNiet Ingelijst
Afmetingen60 x 50 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
Oplage253/700
Ter gelegenheid van het 100-jarig bestaan van het staalconcern Thyssen (tegenwoordig ThyssenKrupp) maakte kunstenaar Peter Sippel (1951) een geschilderde collage (gemengde techniek). Als relatiegeschenk zijn in 700 exemplaren hiervan als offset prenten gedrukt, genummerd en gesigneerd door Sippel.
N.B.: ThyssenKrupp AG is een van de grootste technologiebedrijven van de wereld. De thuisbasis van deze beursgenoteerde organisatie bevindt zich in het Duitse Essen.
Dit exemplaar is nummer 253 van 700, linksonder in potlood vermeld
Met de hand gesigneerd, rechtsonder
Foto's maken deel uit van de beschrijving.

Over de kunstenaar:
De in 1951 in Hagen/Westfalen geboren kunstenaar Peter Sippel studeerde van 1970 tot 1977 aan de kunstacademie van Düsseldorf, waar hij in 1974 masterstudent werd van prof. Rissa. Sinds 1972 is het werk van Peter Sippel te zien op meer dan 100 tentoonstellingen in binnen- en buitenland. Solo tentoonstellingen in tal van musea en gemeentelijke galerijen markeren zijn artistieke erkenning, evenals aankopen door openbare collecties. Met steun van het Cultureel Secretariaat Gütersloh SOWIP van de Regionale Vereniging van Westfalen-Lippe kwam in 1986 een reeks tentoonstellingen van vijf musea en gemeentelijke galerieën in Noordrijn-Westfalen tot stand. Hiertoe is door de stad Bergkamen een uitgebreide monografie uitgegeven. Ter gelegenheid van een representatieve solotentoonstelling in het najaar van 1992 in de Ruhrgalerie in Essen verscheen een actuele publicatie over Peter Sippel.
Conditie
ConditieGoed
De afbeelding/het blad is enigszins verkleurd
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Hoorn, Nederland
VerzendenPakketpost
PrijsTot 2 kg.
Binnen Nederland € 10,50
Naar België € 16,50
Naar Duitsland € 16,50
Europese Unie € 17,50

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Peter Sippel (1951) 

Nederlands Nederlands

Geplaatst door  takamine
Lid sinds 2020
339 verkochte items
Alle items van deze verkoper (0)
50 cm
60 cm
Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

AfhalenJa is mogelijk
ObjectlocatieHoorn,  Nederland
Veilinggegevens
Starttijd5-7-2022 om 7:01
Eindtijd18-7-2022 om 22:46
Biedingen (1)
Log in of registreer om de biedgeschiedenis te bekijken