Roy Lichtenstein - Champagne Taitting collection - Verkocht

Roy Lichtenstein - Champagne Taitting collection kopen? Bied vanaf 60!
Dit item is verkocht Toon item
Beeld / Object

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

Vergelijkbaar item plaatsen
Roy Lichtenstein - Champagne Taitting collection kopen? Bied vanaf 60!
Roy Lichtenstein - Champagne Taitting collection kopen? Bied vanaf 60!Roy Lichtenstein - Champagne Taitting collection kopen? Bied vanaf 60!Roy Lichtenstein - Champagne Taitting collection kopen? Bied vanaf 60!Roy Lichtenstein - Champagne Taitting collection kopen? Bied vanaf 60!Roy Lichtenstein - Champagne Taitting collection kopen? Bied vanaf 60!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Roy Lichtenstein (1923-1997)
Type kunstwerkBeeld / Object
Jaartal1985
TechniekOverig
StijlModern
Afmetingen35 x 10 x 10 cm (h x b x d)
Gewicht2000 gram
GesigneerdOngesigneerd/Drukgesigneerd
Roy Lichtenstein heeft  geaccepteerd om te maken een nieuw kunstwerk bij de Taittinger collection. Geboren in New York in 1923, de Heer Lichtenstein geserveerd in de Amerikaanse Strijdkrachten in Frankrijk tijdens de tweede Wereldoorlog en heeft een diploma van de Ohio State University. Tijdens zijn jeugd, en zijn hele leven was hij geïnteresseerd in strips. Dit belang werd een drijvende kracht in zijn werk, met illustreert de mythe van de Amerikaanse industriële samenleving door middel van de gelijkenis tussen de plastic look van de afbeelding of het symbool en die van de westerse cultuur. Zijn werk wordt tentoongesteld in de permanente collecties van musea over de hele wereld. Taittinger collection van Roy Lichtenstein bevat een edele wijn van de vintage 1985.
Conditie
ConditieZeer Goed
Transport
VerzendenPakketpost
PrijsTot 2 kg.
Binnen Nederland € 8,70
Naar België € 13,00
Naar Duitsland € 13,00
Europese Unie € 13,00
Wereldwijd € 25,25

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Roy Lichtenstein (1923-1997) 

Amerikaans Amerikaans

Geplaatst door  project
Lid sinds 2024
8 verkochte items
Alle items van deze verkoper (2)
10
35
10