Werner Nöfer - Siebdruck, Intourist - Verkocht

Werner Nöfer - Siebdruck, Intourist kopen? Bied vanaf 100!
Dit item is verkocht Toon item
Grafiek (handgesigneerd)

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

Vergelijkbaar item plaatsen
Werner Nöfer - Siebdruck, Intourist kopen? Bied vanaf 100!
Werner Nöfer - Siebdruck, Intourist kopen? Bied vanaf 100!Werner Nöfer - Siebdruck, Intourist kopen? Bied vanaf 100!Werner Nöfer - Siebdruck, Intourist kopen? Bied vanaf 100!Werner Nöfer - Siebdruck, Intourist kopen? Bied vanaf 100!Werner Nöfer - Siebdruck, Intourist kopen? Bied vanaf 100!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Werner Nöfer (1937)
TypeGrafiek (handgesigneerd)
Jaartal1971
TechniekZeefdruk
DragerPapier
IngelijstNiet Ingelijst
Afmetingen84 cm x 60 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
Oplage88/100
Dies ist ein signierter Siebdruck des Künstlers Werner Nöfer.
Dit item wordt geveild door Kunstveiling in opdracht van de inbrenger. Voor items aangeboden door de Veilingmeester of Veilingmeestercollecties zelf, gelden de volgende voorwaarden:

Passe-partout/lijsten: Beschadigingen aan lijsten worden niet beschreven. Indien een werk achter glas is ingelijst en het glas kapot is, zal dit wel vermeld worden. Passe-partouts worden op geen enkele manier gegarandeerd en ook niet altijd meegezonden.

Oplage: Het oplagenummer op de foto kan afwijken van het hierboven genoemde correcte oplagenummer. Als wij meerdere exemplaren hebben in gelijke conditie, maken wij niet voor elk blad een nieuwe foto.

Afhandeling: Wanneer u de hoogste bieder bent, ontvangt u na afloop van de veiling per e-mail van ons een factuur voor de aangekochte werken. Hierin vindt u de details m.b.t. de betaling en de afhandeling.

Bezichtigen: De aankoop valt onder de aankoopgarantie van Kunstveiling. Wilt u toch een werk bezichtigen voordat u een bod uitbrengt, dan is dat mogelijk op afspraak op de vestiging van Kunstveiling in Amstelveen (Dinsdag t/m vrijdag tussen 11.00 - 17.15 uur). Neemt u hiervoor contact met ons op.

Vragen: Wij streven ernaar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de button ‘Vraag de verkoper’ om contact met ons op te nemen. Andere items die wij aanbieden, kunt u bekijken door op de naam van de verkoper te klikken.

Volgrecht: Voor werken met een totale prijs (inclusief veilingkosten maar exclusief BTW) boven de 3000,- euro, is het wettelijk Volgrecht van maximaal 4% van toepassing. Het volgrecht dient betaald te worden door de koper. Kunstveiling zal zorg dragen voor de financiële afwikkeling van de Volgrecht-vergoeding volgens de vastgelegde bepalingen.

Voor internationale kopers: Dit item wordt aangeboden door Kunstveiling.nl. Indien u het item wint, ontvangt u een Nederlandse aankoopfactuur van Kunstveiling.nl.
Conditie
ConditieZeer Goed
Enkele zeer minimale krasjes zichtbaar in de compositie.   
Transport
Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

Werner Nöfer (1937)

Duits Duits Alle items van deze kunstenaar (6)

Geplaatst door  veilingmeester
Lid sinds 2010
50798 verkochte items
Alle items van deze verkoper (430)
60 cm
84 cm
Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

AfhalenJa is mogelijk
ObjectlocatieAmstelveen,  Nederland
VerzendingWereldwijd
Veilinggegevens
Starttijd23-6-2023 om 11:56
Eindtijd2-7-2023 om 23:46
Biedingen (1)
Log in of registreer om de biedgeschiedenis te bekijken
Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.