Ad Kikkert (1914-1995)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Kunstenaar
  6. >
  7. Ad Kikkert
Ad Kikkert (1914-1995)

Ad Kikkert (1914-1995)

Adriaan 'Ad' KIKKERT (Rotterdam 1914 - Brouwershaven 1995)

Opleiding kunstacademie te Rotterdam.Pentekenaar, schilder, aquarellist, tekenaar. Impressionistische schilder van landschappen,stillevens, stadsgezichten,rivierlandschappen,havengezichten en interieurs. Woonde en werkte groot deel van zijn leven in Rotterdam, maar maakte ook reizen naar Turkye en Frankrijk.Hij was leeerling van de Haarlemse schilder H.F.Boot, die ook les gaf aan Charles Kemper en Kees Verwey.

Aangeboden items
4
Verkochte items
8
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Ad Kikkert - Mediteraan Stadsgezicht kopen? Bied vanaf 50!
Ad Kikkert (1914-1995) Nederlands Mediteraan Stadsgezicht
Techniek Aquarel
Afmetingen 51 x 61 cm (h x b)
Gesigneerd Handgesigneerd
Drager Papier
Ingelijst Ingelijst
Openingsbod
€ 50
Bied mee Bied mee
Ad Kikkert - Havengezicht kopen? Bied vanaf 60!
Ad Kikkert (1914-1995) Nederlands Havengezicht
Techniek Aquarel
Afmetingen 40 x 50 cm (h x b)
Gesigneerd Handgesigneerd
Drager Papier
Ingelijst Ingelijst
Openingsbod
€ 60
Bied mee Bied mee
Ad Kikkert - Haven gezicht (waarschijnlijk Zeeland) kopen? Bied vanaf 60!
Ad Kikkert (1914-1995) Nederlands Haven gezicht (waarschijnlijk Zeeland)
Techniek Olieverf
Afmetingen 40 x 50 cm (h x b)
Gesigneerd Handgesigneerd
Drager Canvas (Doek)
Openingsbod
€ 60
Bied mee Bied mee
Ad Kikkert - havengezicht kopen? Bied vanaf 75!
Ad Kikkert (1914-1995) Nederlands havengezicht
Techniek Olieverf
Afmetingen 40 x 50 cm (h x b)
Gesigneerd Handgesigneerd
Drager Canvas (Doek)
Openingsbod
€ 75
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Ad Kikkert

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Ad Kikkert? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Ad Kikkert. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Ad Kikkert en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Ad Kikkert te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Ad Kikkert!

Volg het aanbod kunst van Ad Kikkert te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Ad Kikkert te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Ad Kikkert instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Ad Kikkert kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Ad Kikkert!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Ad Kikkert kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Ad Kikkert en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Ad Kikkert via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Ad Kikkert of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Ad Kikkert?

Kunst kopen van Ad Kikkert begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Ad Kikkert, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Ad Kikkert. Om meer kans te maken om de Ad Kikkert te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Ad Kikkert! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.