Ad van Riel (1959)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Kunstenaar
  6. >
  7. Ad van Riel
Ad van Riel (1959)

Ad van Riel (1959)

Ad van RIEL (Breda 1959)

Opleiding: Academie voor Beeldende Kunst & Design St. Joost in Breda.

Woont en werkt in Den Haag/Leidschendam

Ad van Riel houdt zich in zijn werk bezig (vanaf 2002) met "wenswerelden". De denkbeeldige plaatsen en omgevingen, waar we van dromen en welke we idealiseren, maar in werkelijkheid nooit zullen betreden. De fantasie om niet hier maar elders te zijn is het centrale thema in zijn werk. Het werk VOOR deze periode vormt een aanloop naar dit thema.

Over zijn recent werk zegt hij: "Voor mij gaat schilderen in de eerste plaats om de verf en niet over het maken van een bedacht beeld of het uitdrukken van een vermeende inhoud. In de streek-, veeg- en borstelpatronen in de verf zelf doemen steeds opnieuw figuren en beelden op. Ik laat ze staan of veeg ze weg. Er ontstaan taferelen, die ik voordien nog niet kende. Het werkt vraagt om aandachtig kijken en waarnemen."

Aangeboden items
3
Verkochte items
191
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Ad van Riel - Nail clippers (2) kopen? Bied vanaf 35!
Ad van Riel (1959) Nederlands Nail clippers (2)
Techniek Potlood
Afmetingen 17 x 17 cm (h x b)
Gesigneerd Handgesigneerd
Drager Papier
Ingelijst Ingelijst
Openingsbod
€ 35
Bied mee Bied mee
Ad van Riel - Panda Peeping kopen? Bied vanaf 175!
Ad van Riel (1959) Nederlands Panda Peeping
Techniek Olieverf
Afmetingen 30 x 75 cm (h x b)
Gesigneerd Handgesigneerd
Drager Canvas (Doek)
Openingsbod
€ 175
Bied mee Bied mee
Ad van Riel - Zonder titel (15/1) kopen? Bied vanaf 80!
Ad van Riel (1959) Nederlands Zonder titel (15/1)
Techniek Gemengde Techniek
Afmetingen 35 x 45 cm (h x b)
Gesigneerd Handgesigneerd
Drager Canvas (Doek)
Openingsbod
€ 80
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Ad van Riel

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Ad van Riel? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Ad van Riel. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Ad van Riel en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Ad van Riel te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Ad van Riel!

Volg het aanbod kunst van Ad van Riel te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Ad van Riel te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Ad van Riel instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Ad van Riel kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Ad van Riel!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Ad van Riel kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Ad van Riel en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Ad van Riel via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Ad van Riel of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Ad van Riel?

Kunst kopen van Ad van Riel begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Ad van Riel, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Ad van Riel. Om meer kans te maken om de Ad van Riel te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Ad van Riel! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.