Alfons Van Meirvenne (1932)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Alfons Van Meirvenne
Alfons Van Meirvenne (1932)

Alfons Van Meirvenne (1932)

Kunstschilder, Graficus, Keramist, Tekenaar

Alfons VAN MEIRVENNE (Haasdonk 1932)

Aangeboden items
2
Verkochte items
31
Nationaliteit
Belgisch Belgisch  
Links
Favoriet
FA. (22 x Favoriet)
filters
2 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Alfons Van Meirvenne - Portret jong meisje kopen? Bied vanaf 80!
Alfons Van Meirvenne - Portret jong meisjeTekening / Aquarel
Geplaatst doorTomvanroy4
Eindtijd 20-08-2022 om 20:03
Jaartal1995
TechniekPenseel (Inkt)
Afmetingen40 cm x 32 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerCanvas (Doek)
IngelijstIngelijst
Alfons Van Meirvenne - Uil op stok kopen? Bied vanaf 500!
Alfons Van Meirvenne - Uil op stokTekening / Aquarel
Geplaatst doorTineH
Eindtijd 02-10-2022 om 22:18
Jaartal1978
TechniekAquarel
Afmetingen70 cm x 50 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst

Kunst kopen van Alfons Van Meirvenne

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Alfons Van Meirvenne? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Alfons Van Meirvenne. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Alfons Van Meirvenne en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Alfons Van Meirvenne te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Alfons Van Meirvenne!

Volg het aanbod kunst van Alfons Van Meirvenne te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Alfons Van Meirvenne te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Alfons Van Meirvenne instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Alfons Van Meirvenne kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Alfons Van Meirvenne!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Alfons Van Meirvenne kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Alfons Van Meirvenne en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Alfons Van Meirvenne via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Alfons Van Meirvenne of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Alfons Van Meirvenne?

Kunst kopen van Alfons Van Meirvenne begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Alfons Van Meirvenne, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Alfons Van Meirvenne. Om meer kans te maken om de Alfons Van Meirvenne te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Alfons Van Meirvenne! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.