Ank Overweel (1943)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Ank Overweel
Ank Overweel (1943)

Ank Overweel (1943)

Kunstenaar

Ank OVERWEEL (Eindhoven 1943 - 2019)

Aangeboden items
2
Verkochte items
38
Nationaliteit
NederlandsNederlands  
Links
Favoriet
FA. (15 x Favoriet)
filters
2 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Ank Overweel - Champagne, inkttekening (2x) kopen? Bied vanaf 40!
Ank Overweel - Champagne, inkttekening (2x)Tekening / Aquarel

Geplaatst doorRosser

Eindtijd 04-07-2022 om 19:38

Periode1945 t/m 1999
TechniekPen (Inkt)
Afmetingen33 cm x 49 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstNiet Ingelijst
Ank Overweel - Dagdromer. kopen? Bied vanaf 59!
Ank Overweel - Dagdromer.Tekening / Aquarel

Geplaatst doorNjoyart

Eindtijd 07-10-2022 om 22:52

Jaartal1971
TechniekPen (Inkt)
Afmetingen41 cm x 31 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst

Kunst kopen van Ank Overweel

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Ank Overweel? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Ank Overweel. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Ank Overweel en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Ank Overweel te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Ank Overweel!

Volg het aanbod kunst van Ank Overweel te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Ank Overweel te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Ank Overweel instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Ank Overweel kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Ank Overweel!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Ank Overweel kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Ank Overweel en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Ank Overweel via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Ank Overweel of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Ank Overweel?

Kunst kopen van Ank Overweel begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Ank Overweel, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Ank Overweel. Om meer kans te maken om de Ank Overweel te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Ank Overweel! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.