• Populair
  • 1e keer aangeboden
  • Aftersale
  • Laatste 24u geplaatst
  • Loopt vandaag af
  • Vanaf 1 euro
Deutsch
English
Français
Arjenne Fakkel (1969)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Arjenne Fakkel
Arjenne Fakkel (1969)

Arjenne Fakkel (1969)

Kunstenaar

Arjenne FAKKEL

Graficus, illustrator.

Geboren te Leiden in 1969.

Opleiding:

Arjanne Fakkel volgde een opleiding grafiek en illustratie aan de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten in Den Haag.

Ze woont en werkt in Leiden.

Arjenne Fakkel maakt simpele afbeeldingen in vrolijke kleurtonen. Door minimale lijnen te gebruiken krijgen haar beelden helderheid. Vaak gebruikt ze slechts enkele, lichte kleuren. De minimale lijn en Fakkels kleurgebruik resulteren in een humorvolle werking, die tegelijkertijd echter ook een kritische blik kan geven op de samenleving, op situaties waarin de mens zich soms bevindt. De boodschap ligt er niet dik bovenop, waardoor de kijker aan het denken wordt gezet.

Exposities en prijzen:

Het werk van Arjenne Fakkel is sinds haar afstuderen tentoongesteld in meerdere Nederlandse galerieën en kunstbeurzen.

Door: Arthur Brouwers

Aangeboden items
0
Verkochte items
22
Nationaliteit
NederlandsNederlands  
Links
Favoriet
FA. (10 x Favoriet)
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Arjenne Fakkel (1969) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Er zijn 22 items van Arjenne Fakkel (1969) verkocht in het verleden. Wilt u op de hoogte blijven? Stel dan een e-mail alert in!

Wilt u zelf een item van deze kunstenaar in de veiling plaatsen? Dat kan en is zeer eenvoudig. Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.

Ontdek Kunstveiling

Kunst kopen van Arjenne Fakkel

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Arjenne Fakkel? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Arjenne Fakkel. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Arjenne Fakkel en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Arjenne Fakkel te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Arjenne Fakkel!

Volg het aanbod kunst van Arjenne Fakkel te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Arjenne Fakkel te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Arjenne Fakkel instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Arjenne Fakkel kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Arjenne Fakkel!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Arjenne Fakkel kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Arjenne Fakkel en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Arjenne Fakkel via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Arjenne Fakkel of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Arjenne Fakkel?

Kunst kopen van Arjenne Fakkel begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Arjenne Fakkel, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Arjenne Fakkel. Om meer kans te maken om de Arjenne Fakkel te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Arjenne Fakkel! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.