Bakari Manzi (1968-2002)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Bakari Manzi
Bakari Manzi (1968-2002)

Bakari Manzi (1968-2002)

Beeldhouwer

Bakari MANZI (Tengenenge 1968 – ?? 2002)


Eén van de zeven kinderen van het beeldhouwersechtpaar Josiah en Jenet Manzi. Zoals in dit bekende kunstenaarsdorp gebruikelijk is, leerde hij de beginselen van het beeldhouwen van zijn ouders en overige kunstenaars. Naast sculpturen maakte hij ook schilderijen. Werk van leden van de familie Manzi was in 1989 in Wageningen te zien op de expositie Beelden op de Berg 5, ‘Beeldhouwers van Zimbabwe’. In 1995 leidde hij met Bernard Matemera een workshop beeldhouwen in de Amsterdamse dierentuin Artis.

In 1997 heeft hij dit beeld gemaakt naar aanleiding van het bezoek van Queen Elizabeth II aan Zimbabwe.

Aangeboden items
1
Verkochte items
0
Nationaliteit
Zimbabwaanse Zimbabwaanse  
Links
Favoriet
FA. 
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Bakari Manzi - Queen Elizabeth II kopen? Bied vanaf 2500!
Bakari Manzi - Queen Elizabeth IIBeeld / Object
Geplaatst doorMickyLammertink
Eindtijd 02-10-2022 om 22:03
Jaartal1997
TechniekSteen
Afmetingen80 cm x 30 cm x 40 cm (h x b x d)
Gewicht60000 g
GesigneerdHandgesigneerd

Kunst kopen van Bakari Manzi

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Bakari Manzi? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Bakari Manzi. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Bakari Manzi en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Bakari Manzi te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Bakari Manzi!

Volg het aanbod kunst van Bakari Manzi te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Bakari Manzi te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Bakari Manzi instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Bakari Manzi kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Bakari Manzi!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Bakari Manzi kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Bakari Manzi en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Bakari Manzi via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Bakari Manzi of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Bakari Manzi?

Kunst kopen van Bakari Manzi begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Bakari Manzi, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Bakari Manzi. Om meer kans te maken om de Bakari Manzi te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Bakari Manzi! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.