Bernard Berthois-Rigal (1927)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Bernard Berthois-Rigal
Bernard Berthois-Rigal (1927)

Bernard Berthois-Rigal (1927)

Kunstenaar

Bernard BERTHOIS-RIGAL (1927)

Aangeboden items
1
Verkochte items
12
Links
Favoriet
filters
Bernard Berthois-Rigal - MYSTERIEUZE ENERGIE kopen? Bied vanaf 129!
Bernard Berthois-Rigal (1927) MYSTERIEUZE ENERGIE
TechniekCarborundum
Afmetingen46 x 57 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerGeschept Papier
Openingsbod
€ 129
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Bernard Berthois-Rigal

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Bernard Berthois-Rigal? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Bernard Berthois-Rigal. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Bernard Berthois-Rigal en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Bernard Berthois-Rigal te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Bernard Berthois-Rigal!

Volg het aanbod kunst van Bernard Berthois-Rigal te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Bernard Berthois-Rigal te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Bernard Berthois-Rigal instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Bernard Berthois-Rigal kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Bernard Berthois-Rigal!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Bernard Berthois-Rigal kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Bernard Berthois-Rigal en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Bernard Berthois-Rigal via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Bernard Berthois-Rigal of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Bernard Berthois-Rigal?

Kunst kopen van Bernard Berthois-Rigal begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Bernard Berthois-Rigal, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Bernard Berthois-Rigal. Om meer kans te maken om de Bernard Berthois-Rigal te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Bernard Berthois-Rigal! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.