Bert Grotjohann (1939)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Bert Grotjohann
Bert Grotjohann (1939)

Bert Grotjohann (1939)

Kunstenaar, Designer

Bert (Albert Cornelis Johannes) GROTJOHANN (Rotterdam 1939).

Geboren in Rotterdam 21-02-1939. Beeldhouwer, grafisch ontwerper, glasschilder, glaskunstenaar, schilder, tekenaar, etser, lithograaf. Opleiding: Instituut voor Kunstnijverheidsonderwijs (Amsterdam) (1956-1959). Leerling van Gerrit van ’t Net. Gerrit Rietveld Academie, Amsterdam (eindexamen in 1973). Werkzaam geweest in Rotterdam, Schoorl en Amsterdam. Onderscheiden met de Thérèse van Duyl - Schwartzeprijs voor pentekening De grijze havens (22 september 1967). Lid van Arti et Amicitiae (1965 - heden), Vereniging van Nederlandse beeldende kunstenaars ‘de Brug’ (1972) en Pulchri Studio, Den Haag(2005 - heden).

Aangeboden items
0
Verkochte items
31
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Bert Grotjohann (1939) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Er zijn 31 items van Bert Grotjohann (1939) verkocht in het verleden. Wilt u op de hoogte blijven? Stel dan een e-mail alert in!

Er zijn 11 mensen die Bert Grotjohann (1939) favoriet hebben gemaakt. Heeft u een werk te koop? Deze mensen hebben zeker interesse! Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.


Ontdek Kunstveiling


Kunst kopen van Bert Grotjohann

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Bert Grotjohann? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Bert Grotjohann. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Bert Grotjohann en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Bert Grotjohann te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Bert Grotjohann!

Volg het aanbod kunst van Bert Grotjohann te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Bert Grotjohann te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Bert Grotjohann instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Bert Grotjohann kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Bert Grotjohann!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Bert Grotjohann kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Bert Grotjohann en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Bert Grotjohann via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Bert Grotjohann of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Bert Grotjohann?

Kunst kopen van Bert Grotjohann begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Bert Grotjohann, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Bert Grotjohann. Om meer kans te maken om de Bert Grotjohann te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Bert Grotjohann! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.