Christo Stefanoff (1898-1966)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Christo Stefanoff
Christo Stefanoff (1898-1966)

Christo Stefanoff (1898-1966)

Kunstenaar

Christo STEFANOFF (Kazanluk 1898 - Montreal 1967)

Aangeboden items
1
Verkochte items
0
Nationaliteit
Bulgaar Bulgaar  Pools Pools  
Links
Favoriet
FA. (1 x Favoriet)
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid
Christo Stefanoff - Hooiberg kopen? Bied vanaf 80!
Christo Stefanoff - HooibergSchilderij
Geplaatst doormthijssen162
Eindtijd 12-02-2023 om 20:39
Jaartal1950
TechniekOlieverf
Afmetingen45 cm x 35 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerBoard
IngelijstIngelijst

Kunst kopen van Christo Stefanoff

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Christo Stefanoff? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Christo Stefanoff. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Christo Stefanoff en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Christo Stefanoff te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Christo Stefanoff!

Volg het aanbod kunst van Christo Stefanoff te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Christo Stefanoff te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Christo Stefanoff instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Christo Stefanoff kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Christo Stefanoff!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Christo Stefanoff kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Christo Stefanoff en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Christo Stefanoff via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Christo Stefanoff of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Christo Stefanoff?

Kunst kopen van Christo Stefanoff begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Christo Stefanoff, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Christo Stefanoff. Om meer kans te maken om de Christo Stefanoff te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Christo Stefanoff! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.