Ciano Siewert (1942)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Kunstenaar
  6. >
  7. Ciano Siewert
Ciano Siewert (1942)

Ciano Siewert (1942)

De kunstenaar Feliciano Siewert werd in 1942 geboren te Rotterdam.

Ciano Siewert's werk valt op door de typisch Hollandse helderheid en virtuoze techniek waarmee hij zijn landschappen, stads- en havengezichten uitwerkt. Zijn fascinatie gaat uit naar zowel het oude als het nieuwe, waarbij het vooral gaat om de vorm van het onderwerp. Industriële vormen, de architectuur van huizen, gebouwen en schepen blijven hem boeien.

Na jarenlang vooral in aquareltechniek te hebben gewerkt, schildert Siewert sinds 2002 uitsluitend in olieverf. Tijdens zijn Rotterdamse periode - met tussenpozen in New York - heeft Siewert de industrie en havens in zijn vele vormen en gedaanten vereeuwigd.

Aangeboden items
3
Verkochte items
68
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Ciano Siewert - Litho: Hollands landschap kopen? Bied vanaf 50!
Ciano Siewert (1942) Nederlands Litho: Hollands landschap
TechniekLitho
Afmetingen50 x 70 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 50
Bied mee Bied mee
Ciano Siewert - Aquarel - 1976 kopen? Bied vanaf 100!
Ciano Siewert (1942) Nederlands Aquarel - 1976
TechniekAquarel
Afmetingen53.5 x 64.5 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 100
Bied mee Bied mee
Ciano Siewert - Grote in 1969 gemaakte aquarel "Zuid Hollands landschap met molen" gesigneerd kopen? Bied vanaf 65!
Ciano Siewert (1942) Nederlands Grote in 1969 gemaakte aquarel "Zuid Hollands landschap met molen" gesigneerd
TechniekAquarel
Afmetingen55 x 75 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 65
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Ciano Siewert

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Ciano Siewert? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Ciano Siewert. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Ciano Siewert en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Ciano Siewert te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Ciano Siewert!

Volg het aanbod kunst van Ciano Siewert te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Ciano Siewert te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Ciano Siewert instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Ciano Siewert kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Ciano Siewert!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Ciano Siewert kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Ciano Siewert en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Ciano Siewert via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Ciano Siewert of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Ciano Siewert?

Kunst kopen van Ciano Siewert begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Ciano Siewert, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Ciano Siewert. Om meer kans te maken om de Ciano Siewert te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Ciano Siewert! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.