• Populair
  • 1e keer aangeboden
  • Aftersale
  • Laatste 24u geplaatst
  • Loopt vandaag af
  • Vanaf 1 euro
Deutsch
English
Français
Claes Oldenburg (1929-2022)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Claes Oldenburg
Claes Oldenburg (1929-2022)

Claes Oldenburg (1929-2022)

Kunstenaar

Claes Oldenburg (Stockholm 1929 - New York 2022)

Zweeds-Amerikaanse beeldhouwer.

Oldenburg is vooral bekend geworden door zijn kunstwerken in de openbare ruimte, waarin hij vaak grote versies toont van alledaagse gebruiksobjecten, zoals: een schroef, een wasknijper, een tandenborstel , enzovoorts. Een ander thema in zijn werk zijn de zogenaamde soft sculptures, objecten, die normaal hard zijn, uitgevoerd in zachte, flexibele materialen.

Aangeboden items
1
Verkochte items
7
Nationaliteit
AmerikaansAmerikaans  ZweedsZweeds  
Links
Favoriet
FA. (12 x Favoriet)
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid
Claes Oldenburg - Litho: 'Notes in hand' Nieuw ingelijst in oude lijst. kopen? Bied vanaf 245!
Claes Oldenburg - Litho: 'Notes in hand' Nieuw ingelijst in oude lijst.Grafiek (handgesigneerd)

Geplaatst doorZuiverKunst

Eindtijd 16-10-2022 om 20:57

Jaartal1972
TechniekLitho
Afmetingen48 cm x 38 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst

Kunst kopen van Claes Oldenburg

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Claes Oldenburg? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Claes Oldenburg. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Claes Oldenburg en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Claes Oldenburg te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Claes Oldenburg!

Volg het aanbod kunst van Claes Oldenburg te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Claes Oldenburg te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Claes Oldenburg instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Claes Oldenburg kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Claes Oldenburg!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Claes Oldenburg kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Claes Oldenburg en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Claes Oldenburg via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Claes Oldenburg of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Claes Oldenburg?

Kunst kopen van Claes Oldenburg begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Claes Oldenburg, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Claes Oldenburg. Om meer kans te maken om de Claes Oldenburg te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Claes Oldenburg! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.