Dogon
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Dogon
Dogon

Dogon

Kunstenaar, Etnografica

Stam uit Mali, Afrika.

Aangeboden items
2
Verkochte items
142
Favoriet
filters
Dogon - Collectie Afrikaanse gebruiksartikelen kopen? Bied vanaf 50!
Dogon Collectie Afrikaanse gebruiksartikelen
TechniekGemengde Techniek
Afmetingen1 x 1 x 1 cm (h x b x d)
Openingsbod
€ 50
Bied mee Bied mee
Dogon - 230446 - Old African Dogon Satimbe Mask with bird on top - Mali. kopen? Bied vanaf 165!
Dogon 230446 - Old African Dogon Satimbe Mask with bird on top - Mali.
TechniekHout
Afmetingen49 x 29 x 22 cm (h x b x d)
Openingsbod
€ 165
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Dogon

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Dogon? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Dogon. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Dogon en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Dogon te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Dogon!

Volg het aanbod kunst van Dogon te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Dogon te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Dogon instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Dogon kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Dogon!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Dogon kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Dogon en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Dogon via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Dogon of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Dogon?

Kunst kopen van Dogon begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Dogon, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Dogon. Om meer kans te maken om de Dogon te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Dogon! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.