• Populair
 • Loopt vandaag af
 • 1e keer aangeboden
 • Vanaf 1 euro
 • Vandaag geplaatst
 • Laatste kans
 • Alleen aftersale
Deutsch
English
Français
Eero Aarnio (1932)
 1. Home
 2. >
 3. Kunstenaars
 4. >
 5. Eero Aarnio

Eero Aarnio (1932)

Designer

Eero AARNIO (Helsinki 1932)

Na zijn afstuderen, richtte Eero Aarnio zijn eigen designatelier op in 1962. Daar werkte hij als industrieel ontwerper en binnenhuisarchitect. In het begin was hij geïnteresseerd in producten van natuurlijke materialen die met traditionele handwerktechnieken werden geproduceerd. Hij was echter van mening dat Design constant aan het vernieuwen was en begon om die reden te experimenteren met glasvezel. Daarmee produceerde hij de eerste uit glasvezel vervaardigde stoel. Bekende ontwerpen van hem zijn de Ball Chair, de hangende Bubble Chair en de wiegende Pastilli Chair. Aarnio is het meest bekend geworden om zijn meubelen en interieurdesign, maar hield zich ook bezig met grafisch design en fotografie.

Aangeboden items
0
Verkochte items
6
Nationaliteit
Fins
Links
Favoriet
FA. (5 x Favoriet)

Momenteel worden er helaas geen items van Eero Aarnio (1932) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Wilt u via e-mail een alert ontvangen wanneer er een item van Eero Aarnio (1932) wordt aangeboden, maak deze dan favoriet.

Wilt u zelf een item van deze kunstenaar in de veiling plaatsen? Dat kan en is zeer eenvoudig. Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.

Ontdek Kunstveiling

undefined

Nieuw aanbod

undefined

Populaire items

undefined

Exclusief aanbod

undefined

Vanaf 1 euro bieden

undefined

Aftersale

undefined

CoBrA Kunst

undefined

Exclusieve Grafiek

undefined

Sculpturen & Objecten

undefined

Sieraden & Juwelen

undefined

Vinyl

Design kopen van Eero Aarnio

Wilt u graag design kopen van Eero Aarnio? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke designobjecten van Eero Aarnio. Betaalbare en exclusieve design van Eero Aarnio en andere erkende ontwerpers en fabrikanten is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle designobjecten van Eero Aarnio te koop bij Kunstveiling!

Volg het aanbod design van Eero Aarnio te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod design van Eero Aarnio te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Eero Aarnio instellen als favoriet. Wanneer er nieuwe Eero Aarnio design in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle designobjecten van uw favoriete designers of kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk design van Eero Aarnio!

Waarom via Kunstveiling designobjecten van Eero Aarnio kopen?

Via Kunstveiling koopt u designobjecten van Eero Aarnio en andere erkende ontwerpers en fabrikanten tegen veilingprijzen. Design kopen van Eero Aarnio via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe items in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf design van Eero Aarnio of andere erkende designers of fabrikanten verkopen. Meer over het verkopen via Kunstveiling leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een design item van Eero Aarnio?

Design kopen van Eero Aarnio begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een designobject van Eero Aarnio, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het item, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op design van Eero Aarnio. Om meer kans te maken om het designobject van Eero Aarnio te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het designobject helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere design items van Eero Aarnio! Let op: lees voordat u gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.