Eugene Lucker (1876-1943)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Eugene Lucker
Eugene Lucker (1876-1943)

Eugene Lucker (1876-1943)

Kunstenaar

Eugène LÜCKER (Roermond 1876 - Nijmegen 1943)

Aangeboden items
2
Verkochte items
41
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Eugene Lucker - Kerkje met treurwilg - Neerbosch bij Nijmegen - zeldzaam werk kopen? Bied vanaf 75!
Eugene Lucker (1876-1943) Nederlands Kerkje met treurwilg - Neerbosch bij Nijmegen - zeldzaam werk
TechniekEts
Afmetingen44 x 39 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 75
Bied mee Bied mee
Eugene Lucker - Sint-Lievensmonstertoren in Zierikzee kopen? Bied vanaf 45!
Eugene Lucker (1876-1943) Nederlands Sint-Lievensmonstertoren in Zierikzee
TechniekEts
Afmetingen82 x 63 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 45
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Eugene Lucker

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Eugene Lucker? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Eugene Lucker. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Eugene Lucker en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Eugene Lucker te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Eugene Lucker!

Volg het aanbod kunst van Eugene Lucker te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Eugene Lucker te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Eugene Lucker instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Eugene Lucker kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Eugene Lucker!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Eugene Lucker kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Eugene Lucker en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Eugene Lucker via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Eugene Lucker of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Eugene Lucker?

Kunst kopen van Eugene Lucker begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Eugene Lucker, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Eugene Lucker. Om meer kans te maken om de Eugene Lucker te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Eugene Lucker! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.