Fang
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Fang
Fang

Fang

Etnografica, Kunstenaar

Stam uit Gabon, Afrika.

Aangeboden items
3
Verkochte items
64
Nationaliteit
GaboneesGabonees  
Favoriet
FA. (22 x Favoriet)
filters
3 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Fang - 220308 - Tribal used African Fang mask - Gabon. kopen? Bied vanaf 45!
Fang - 220308 - Tribal used African Fang mask - Gabon.Etnografica

Geplaatst doorAfrica-Gallery

Eindtijd 11-09-2022 om 16:31

Periode1945 t/m 1999
TechniekHout
Afmetingen45 cm x 19 cm x 17 cm (h x b x d)
Fang - 220305 - Tribal used old African Fang mask - Gabon. kopen? Bied vanaf 45!
Fang - 220305 - Tribal used old African Fang mask - Gabon.Etnografica

Geplaatst doorAfrica-Gallery

Eindtijd 11-09-2022 om 16:36

Periode1945 t/m 1999
TechniekHout
Afmetingen36 cm x 20 cm x 19 cm (h x b x d)
Fang - Ngil masker kopen? Bied vanaf 70!
Fang - Ngil maskerEtnografica

Geplaatst doorKermel

Eindtijd 30-09-2022 om 22:27

Periode1945 t/m 1999
TechniekHout
Afmetingen63 cm x 8 cm x 23 cm (h x b x d)

Kunst kopen van Fang

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Fang? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Fang. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Fang en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Fang te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Fang!

Volg het aanbod kunst van Fang te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Fang te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Fang instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Fang kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Fang!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Fang kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Fang en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Fang via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Fang of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Fang?

Kunst kopen van Fang begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Fang, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Fang. Om meer kans te maken om de Fang te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Fang! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.