Felicien Rops (1833-1898)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Felicien Rops
Felicien Rops (1833-1898)

Felicien Rops (1833-1898)

Kunstenaar

Félicien ROPS (Namen, 1833 - Corbeil-Essonnes, 1898)

Aangeboden items
1
Verkochte items
12
Nationaliteit
Belgisch Belgisch  
Links
Favoriet
FA. (36 x Favoriet)
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Felicien Rops - la lyre (r1) kopen? Bied vanaf 295!
Felicien Rops - la lyre (r1)Prenten voor 1900
Geplaatst doorluc9309
Eindtijd 30-12-2022 om 20:11
Periode1800 t/m 1899
TechniekLitho
Afmetingen22 cm x 15 cm (h x b)
GesigneerdIn de plaat gesigneerd
DragerPapier
IngelijstNiet Ingelijst

Kunst kopen van Felicien Rops

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Felicien Rops? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Felicien Rops. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Felicien Rops en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Felicien Rops te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Felicien Rops!

Volg het aanbod kunst van Felicien Rops te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Felicien Rops te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Felicien Rops instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Felicien Rops kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Felicien Rops!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Felicien Rops kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Felicien Rops en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Felicien Rops via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Felicien Rops of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Felicien Rops?

Kunst kopen van Felicien Rops begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Felicien Rops, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Felicien Rops. Om meer kans te maken om de Felicien Rops te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Felicien Rops! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.