Frank Lodeizen (1931-2013)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Frank Lodeizen
Frank Lodeizen (1931-2013)

Frank Lodeizen (1931-2013)

Kunstenaar

Frank LODEIZEN (Amsterdam 1931 - Amsterdam 2013)

Graficus, schilder, tekenaar

Opleiding:

Frank Lodeizen, is autodidact. Later in zijn carrière heeft Lodeizen, als docent lesgegeven aan de Gerrit Rietveld Academie te Amsterdam. |

Amsterdam

Frank Lodeizen is een Nederlandse kunstenaar. Als jonge oorlogswees maakt Lodeizen vrienden onder de dichtersgroep de Vijftigers, en trekt hij op met de kunstenaars van de Cobra beweging en ontdekt hij zelf potlood, gouache en etsnaald. Hij wordt een bekend figuur in de Amsterdamse galerie en kunstwereld. Frank Lodeizen werkt veel samen met dichters en schrijvers. Frank Lodeizen wordt ook wel de dichter van de droge naald genoemd. De natuur blijft zijn belangrijkste inspiratie bron.

Exposities en prijzen:

De 1e tentoonstelling van Frank Lodeizen wordt in 1949 in Cafe Reijnders door Remco Campert geopend.

Aangeboden items
4
Verkochte items
113
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Frank Lodeizen - DE CRITICUS kopen? Bied vanaf 68!
Frank Lodeizen (1931-2013) Nederlands DE CRITICUS
TechniekZeefdruk
Afmetingen56 x 75 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 68
Bied mee Bied mee
Frank Lodeizen - ets: Vreugde en verschrikkingen (met tekst van Simon Carmiggelt) kopen? Bied vanaf 49!
Frank Lodeizen (1931-2013) Nederlands ets: Vreugde en verschrikkingen (met tekst van Simon Carmiggelt)
TechniekEts
Afmetingen32.5 x 25 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 49
Bied mee Bied mee
Frank Lodeizen - Ets: Vreugden en Verschikkingen... kopen? Bied vanaf 49!
Frank Lodeizen (1931-2013) Nederlands Ets: Vreugden en Verschikkingen...
TechniekEts
Afmetingen32.5 x 25 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 49
Bied mee Bied mee
Frank Lodeizen - Ets: Vreugden en Verschikkingen... kopen? Bied vanaf 49!
Frank Lodeizen (1931-2013) Nederlands Ets: Vreugden en Verschikkingen...
TechniekEts
Afmetingen32.5 x 25 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 49
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Frank Lodeizen

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Frank Lodeizen? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Frank Lodeizen. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Frank Lodeizen en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Frank Lodeizen te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Frank Lodeizen!

Volg het aanbod kunst van Frank Lodeizen te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Frank Lodeizen te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Frank Lodeizen instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Frank Lodeizen kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Frank Lodeizen!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Frank Lodeizen kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Frank Lodeizen en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Frank Lodeizen via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Frank Lodeizen of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Frank Lodeizen?

Kunst kopen van Frank Lodeizen begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Frank Lodeizen, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Frank Lodeizen. Om meer kans te maken om de Frank Lodeizen te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Frank Lodeizen! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.