Frans Everbag (1877-1947)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Frans Everbag
Frans Everbag (1877-1947)

Frans Everbag (1877-1947)

Kunstenaar

Frans Everbag werd in 1877 in Amsterdam geboren en woonde daar met enkele onderbrekingen zijn hele leven. Hij is vooral bekend geworden door de ontwikkeling van de kleuretstechniek, die schilderachtige grafiek oplevert. Naast bloemstudies heeft hij zich met name beziggehouden met Amsterdamse stadsgezichten, die ook tegenwoordig nog verzamelobjecten zijn. Frans Everbag overleed in 1947 in zijn geboortestad.

Aangeboden items
2
Verkochte items
47
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Frans Everbag - Poort te Amsterdam kopen? Bied vanaf 100!
Frans Everbag (1877-1947) Nederlands Poort te Amsterdam
TechniekEts
Afmetingen36.5 cm x 27 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 100
Bied mee Bied mee
Frans Everbag - ets van Amsterdam: besneeuwde Herengracht - pand De Drie Traancoopers kopen? Bied vanaf 60!
Frans Everbag (1877-1947) Nederlands ets van Amsterdam: besneeuwde Herengracht - pand De Drie Traancoopers
TechniekEts
Afmetingen55 cm x 45 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 60
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Frans Everbag

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Frans Everbag? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Frans Everbag. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Frans Everbag en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Frans Everbag te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Frans Everbag!

Volg het aanbod kunst van Frans Everbag te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Frans Everbag te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Frans Everbag instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Frans Everbag kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Frans Everbag!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Frans Everbag kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Frans Everbag en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Frans Everbag via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Frans Everbag of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Frans Everbag?

Kunst kopen van Frans Everbag begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Frans Everbag, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Frans Everbag. Om meer kans te maken om de Frans Everbag te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Frans Everbag! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.