Gene Eggen (1921-2000)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Gene Eggen
Gene Eggen (1921-2000)

Gene Eggen (1921-2000)

Kunstenaar

Gène EGGEN (Ulestraten 1921 - Maastricht 2000)

Aangeboden items
2
Verkochte items
54
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Gene Eggen - Gouache, unicaat (gelijst) kopen? Bied vanaf 275!
Gene Eggen (1921-2000) Nederlands Gouache, unicaat (gelijst)
TechniekGouache
Afmetingen51 x 66 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 275
Bied mee Bied mee
Gene Eggen - Fraai gestileerde zwart-wit Houtsnede "vrouwelijk naakt" oplage 50 stuks kopen? Bied vanaf 30!
Gene Eggen (1921-2000) Nederlands Fraai gestileerde zwart-wit Houtsnede "vrouwelijk naakt" oplage 50 stuks
TechniekHout/Linosnede
Afmetingen63 x 44 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerGeschept Papier
Openingsbod
€ 30
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Gene Eggen

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Gene Eggen? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Gene Eggen. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Gene Eggen en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Gene Eggen te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Gene Eggen!

Volg het aanbod kunst van Gene Eggen te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Gene Eggen te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Gene Eggen instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Gene Eggen kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Gene Eggen!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Gene Eggen kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Gene Eggen en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Gene Eggen via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Gene Eggen of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Gene Eggen?

Kunst kopen van Gene Eggen begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Gene Eggen, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Gene Eggen. Om meer kans te maken om de Gene Eggen te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Gene Eggen! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.