Gerard Hordijk (1899-1958)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Kunstenaar
  6. >
  7. Gerard Hordijk
Gerard Hordijk (1899-1958)

Gerard Hordijk (1899-1958)

Geboren CenHaag 1899 Overleden Amsterdam 1958 Hordijk woonde lange tijd in Parijs en New YorkIn 2008 verscheen een monografie over de kunstenaar.

Aangeboden items
1
Verkochte items
34
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Gerard Hordijk - Portret kopen? Bied vanaf 200!
Gerard Hordijk (1899-1958) Nederlands Portret
Techniek Olieverf
Afmetingen 35.5 x 30 cm (h x b)
Gesigneerd Handgesigneerd
Drager Paneel
Ingelijst Ingelijst
Openingsbod
€ 200
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Gerard Hordijk

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Gerard Hordijk? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Gerard Hordijk. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Gerard Hordijk en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Gerard Hordijk te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Gerard Hordijk!

Volg het aanbod kunst van Gerard Hordijk te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Gerard Hordijk te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Gerard Hordijk instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Gerard Hordijk kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Gerard Hordijk!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Gerard Hordijk kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Gerard Hordijk en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Gerard Hordijk via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Gerard Hordijk of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Gerard Hordijk?

Kunst kopen van Gerard Hordijk begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Gerard Hordijk, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Gerard Hordijk. Om meer kans te maken om de Gerard Hordijk te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Gerard Hordijk! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.