Gustave De Smet (1877-1943)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Gustave De Smet
Gustave De Smet (1877-1943)

Gustave De Smet (1877-1943)

Kunstschilder, Graficus, Tekenaar

Gustave DE SMET (Gent 1877 - Deurle 1943)

Aangeboden items
2
Verkochte items
8
Nationaliteit
Belgisch Belgisch  
Links
Favoriet
filters
Gustave De Smet - Het goede huis kopen? Bied vanaf 180!
Gustave De Smet (1877-1943) Belgisch Het goede huis
TechniekLitho
Afmetingen32 x 45 cm (h x b)
GesigneerdOngesigneerd/Drukgesigneerd
Openingsbod
€ 180
Bied mee Bied mee
Gustave De Smet - Vrouwenportret, houtsnede (professioneel ingelijst) kopen? Bied vanaf 110!
Gustave De Smet (1877-1943) Belgisch Vrouwenportret, houtsnede (professioneel ingelijst)
TechniekHout/Linosnede
Afmetingen41 x 38 cm (h x b)
GesigneerdOngesigneerd/Drukgesigneerd
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 110
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Gustave De Smet

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Gustave De Smet? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Gustave De Smet. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Gustave De Smet en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Gustave De Smet te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Gustave De Smet!

Volg het aanbod kunst van Gustave De Smet te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Gustave De Smet te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Gustave De Smet instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Gustave De Smet kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Gustave De Smet!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Gustave De Smet kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Gustave De Smet en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Gustave De Smet via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Gustave De Smet of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Gustave De Smet?

Kunst kopen van Gustave De Smet begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Gustave De Smet, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Gustave De Smet. Om meer kans te maken om de Gustave De Smet te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Gustave De Smet! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.