Hans Klaui (1945)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Hans Klaui
Hans Klaui (1945)

Hans Klaui (1945)

Kunstenaar

Hans KLAUI (Den Haag 1945)

Graficus

Opleiding:

Hans Klaui volgde zijn opleiding aan de Koninklijke Academie voor Beeldende Kunsten, Den Haag en Vrije Academie, Den Haag

Woont en werkt in Den Haag

De kunstenaar Hans Klaui maakt voornamelijk zeefdrukken. Deze werken tonen een technische virtuositeit en roepen vaag de herinnering op aan het werk van Escher. De uitbeelding van oneindige ruimten met zwevende, veelal geometrische vormen doet denken aan een andere wereld, een wereld uit een science fiction-boek. Klaui werkt voornamelijk in gedekte kleuren; lichtblauw, grijs, mosgroen en wit met hier en daar een aarde- of okertint. De zwevende figuren lijken uit de donkere achtergrond op te doemen of van ons af te zweven. Op verschillende werken is duidelijk de aardbol weergegeven met de daaromheen zwevende hemellichamen.

Exposities en prijzen:

Haagse Kunstkring, Den Haag Gemeentemuseum, Woerden Galerie van Hulsen, Leeuwarden

Aangeboden items
5
Verkochte items
135
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Hans Klaui - Klaui 88-10 kopen? Bied vanaf 25!
Hans Klaui (1945) Nederlands Klaui 88-10
TechniekZeefdruk
Afmetingen66 cm x 87 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 25
Bied mee Bied mee
Hans Klaui - zonder titel kopen? Bied vanaf 25!
Hans Klaui (1945) Nederlands zonder titel
TechniekZeefdruk
Afmetingen57 cm x 67 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 25
Bied mee Bied mee
Hans Klaui - Deel III kopen? Bied vanaf 20!
Hans Klaui (1945) Nederlands Deel III
TechniekZeefdruk
Afmetingen65 cm x 50 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 20
Bied mee Bied mee
Hans Klaui - Onbekend kopen? Bied vanaf 25!
Hans Klaui (1945) Nederlands Onbekend
TechniekZeefdruk
Afmetingen50 cm x 70 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 25
Bied mee Bied mee
Hans Klaui - zonder titel kopen? Bied vanaf 25!
Hans Klaui (1945) Nederlands zonder titel
TechniekZeefdruk
Afmetingen70 cm x 100 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 25
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Hans Klaui

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Hans Klaui? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Hans Klaui. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Hans Klaui en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Hans Klaui te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Hans Klaui!

Volg het aanbod kunst van Hans Klaui te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Hans Klaui te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Hans Klaui instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Hans Klaui kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Hans Klaui!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Hans Klaui kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Hans Klaui en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Hans Klaui via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Hans Klaui of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Hans Klaui?

Kunst kopen van Hans Klaui begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Hans Klaui, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Hans Klaui. Om meer kans te maken om de Hans Klaui te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Hans Klaui! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.