Hendrik Schaap (1878-1955)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Kunstenaar
  6. >
  7. Hendrik Schaap
Hendrik Schaap (1878-1955)

Hendrik Schaap (1878-1955)

Hendrik SCHAAP (Delft, 1878 - Rotterdam, 1955)

Hendrik Schaap genoot zijn opleiding aan de Technische Hogeschool van Delft, de stad die hij verliet toen hij in 1911 zijn carrière voortzette in Rotterdam. Daar werd hij bekend als schilder van stadsgezichten van de stad Rotterdam. In vlot-impressionistische stijl schilderde hij de historische gebouwen, bruggen en havens. Afgezien van zijn opleiding aan de École des Arts Decoratifs in Parijs heeft hij de rest van zijn leven in Rotterdam gewoond en gewerkt.

Aangeboden items
2
Verkochte items
5
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Hendrik Schaap - Boompjes, Rotterdam kopen? Bied vanaf 400!
Hendrik Schaap (1878-1955) Nederlands Boompjes, Rotterdam
Techniek Gemengde Techniek
Afmetingen 70 x 85 cm (h x b)
Gesigneerd Handgesigneerd
Drager Papier
Ingelijst Ingelijst
Openingsbod
€ 400
Bied mee Bied mee
Hendrik Schaap - Zicht op Rotterdam kopen? Bied vanaf 250!
Hendrik Schaap (1878-1955) Nederlands Zicht op Rotterdam
Techniek Gemengde Techniek
Afmetingen 50 x 55 cm (h x b)
Gesigneerd Handgesigneerd
Drager Papier
Ingelijst Ingelijst
Openingsbod
€ 250
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Hendrik Schaap

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Hendrik Schaap? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Hendrik Schaap. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Hendrik Schaap en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Hendrik Schaap te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Hendrik Schaap!

Volg het aanbod kunst van Hendrik Schaap te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Hendrik Schaap te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Hendrik Schaap instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Hendrik Schaap kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Hendrik Schaap!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Hendrik Schaap kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Hendrik Schaap en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Hendrik Schaap via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Hendrik Schaap of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Hendrik Schaap?

Kunst kopen van Hendrik Schaap begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Hendrik Schaap, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Hendrik Schaap. Om meer kans te maken om de Hendrik Schaap te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Hendrik Schaap! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.