Hendrik Valk (1897-1986)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Kunstenaar
  6. >
  7. Hendrik Valk
Hendrik Valk (1897-1986)

Hendrik Valk (1897-1986)

Hendrik VALK (Zoeterwoude 1897 - Arnhem 1986)

Hendrik Valk was een Nederlandse kunstschilder, tekenaar en graficus wiens stijl zeer gevarieerd was. Hij studeerde aan de Academie voor Beeldende Kunsten in Den Haag en had daarna al snel zijn eerste tentoonstellingen. Vooral zijn grafische talent viel op. Valk kreeg een uitnodiging om zich bij De Stijl aan te sluiten, maar wees dit af, aangezien hij zich niet van plan was te binden. Zo zou het vaker gaan in zijn carrière. Valk hield zich veel bezig met de realiteit en op zoek naar de echte werkelijkheid achter wat men zag. Hij schilderde veel in de natuur, waar hij naar eigen zeggen deze werkelijkheid het beste kon vinden. Hij schilderde zowel natuurgetrouwe voorstelling als abstractere ideeën. Werken van Valk zijn ondermeer te zien in Museum de Lakenhal in Leiden, Museum Arnhem en het Van Goghmuseum in Amsterdam.

Aangeboden items
2
Verkochte items
12
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Hendrik Valk - Schildering achter glas : hart van mijn hart -1964 kopen? Bied vanaf 495!
Hendrik Valk (1897-1986) Nederlands Schildering achter glas : hart van mijn hart -1964
Techniek Gemengde Techniek
Afmetingen 35 x 26.5 cm (h x b)
Gesigneerd Handgesigneerd
Drager Glas
Ingelijst Ingelijst
Openingsbod
€ 495
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Hendrik Valk

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Hendrik Valk? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Hendrik Valk. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Hendrik Valk en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Hendrik Valk te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Hendrik Valk!

Volg het aanbod kunst van Hendrik Valk te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Hendrik Valk te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Hendrik Valk instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Hendrik Valk kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Hendrik Valk!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Hendrik Valk kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Hendrik Valk en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Hendrik Valk via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Hendrik Valk of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Hendrik Valk?

Kunst kopen van Hendrik Valk begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Hendrik Valk, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Hendrik Valk. Om meer kans te maken om de Hendrik Valk te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Hendrik Valk! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.