Henk Huig (1934)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Henk Huig
Henk Huig (1934)

Henk Huig (1934)

Kunstenaar

Henk HUIG (Amsterdam 1934)

Aangeboden items
3
Verkochte items
49
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Henk Huig - Stilleven met speelkaarten, aquatint ets kopen? Bied vanaf 35!
Henk Huig (1934) Stilleven met speelkaarten, aquatint ets
TechniekEts/Aquatint
Afmetingen39 x 53 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerGeschept Papier
Openingsbod
€ 35
Bied mee Bied mee
Henk Huig - Strand, aquatint ets kopen? Bied vanaf 35!
Henk Huig (1934) Strand, aquatint ets
TechniekEts
Afmetingen40 x 52 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerGeschept Papier
Openingsbod
€ 35
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Henk Huig

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Henk Huig? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Henk Huig. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Henk Huig en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Henk Huig te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Henk Huig!

Volg het aanbod kunst van Henk Huig te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Henk Huig te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Henk Huig instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Henk Huig kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Henk Huig!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Henk Huig kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Henk Huig en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Henk Huig via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Henk Huig of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Henk Huig?

Kunst kopen van Henk Huig begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Henk Huig, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Henk Huig. Om meer kans te maken om de Henk Huig te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Henk Huig! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.