Henriette Syatauw (1927)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Designer
  6. >
  7. Henriette Syatauw
Henriette Syatauw (1927)

Henriette Syatauw (1927)

Henriette SYATAUW (De Bilt 1927)

Aangeboden items
1
Verkochte items
2
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Henriette Syatauw - deksel potje kopen? Bied vanaf 50!
Henriette Syatauw (1927) Nederlands deksel potje
Afmetingen4 x 10 x 5.5 cm (h x b x d)
GesigneerdHandgesigneerd
Openingsbod
€ 50
Bied mee Bied mee

Design kopen van Henriette Syatauw

Wilt u graag design kopen van Henriette Syatauw? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke designobjecten van Henriette Syatauw. Betaalbare en exclusieve design van Henriette Syatauw en andere erkende ontwerpers en fabrikanten is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle designobjecten van Henriette Syatauw te koop bij Kunstveiling!

Volg het aanbod design van Henriette Syatauw te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod design van Henriette Syatauw te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Henriette Syatauw instellen als favoriet. Wanneer er nieuwe Henriette Syatauw design in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle designobjecten van uw favoriete designers of kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk design van Henriette Syatauw!

Waarom via Kunstveiling designobjecten van Henriette Syatauw kopen?

Via Kunstveiling koopt u designobjecten van Henriette Syatauw en andere erkende ontwerpers en fabrikanten tegen veilingprijzen. Design kopen van Henriette Syatauw via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe items in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf design van Henriette Syatauw of andere erkende designers of fabrikanten verkopen. Meer over het verkopen via Kunstveiling leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een design item van Henriette Syatauw?

Design kopen van Henriette Syatauw begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een designobject van Henriette Syatauw, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het item, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op design van Henriette Syatauw. Om meer kans te maken om het designobject van Henriette Syatauw te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het designobject helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere design items van Henriette Syatauw! Let op: lees voordat u gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.