Herman Gordijn (1932-2017)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Herman Gordijn
Herman Gordijn (1932-2017)

Herman Gordijn (1932-2017)

Kunstenaar

Herman Gordijn

Schilderijen, Grafiek, Tekeningen, Poezie

Geboren te Den Haag in 1936 - Overleden Terschuur 2017

Herman Gordijn is een van de belangrijkste Nederlandse Na-oorlogse schilders van figuratieve kunst.

Herman Gordijn volgde zijn opleiding aan de Haagse Koninklijke Academie voor Beeldende Kunsten, begin jaren 50. Zijn werk wordt gerekend tot het Lyrisch Realisme

Herman Gordijn is bekend geworden door zijn schilderijen van vrouwen, die meestal niet beantwoorden aan het schoonheidsideaal. Gordijn is in zijn werk altijd op zoek naar de eigenschappen van een persoon die deze persoon uniek maken en benadrukt deze.

Herman Gordijn heeft les gegevens aan de Rietveld Academie te Amsterdam.

Het werk van Herman Gordijn bevindt zich in vele museale, bedrijfs- en particuliere collecties, o.a. in de Rijkscollectie.

Aangeboden items
2
Verkochte items
125
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Herman Gordijn - Leidsestraat, aquatint ets (groot) kopen? Bied vanaf 350!
Herman Gordijn (1932-2017) Nederlands Leidsestraat, aquatint ets (groot)
TechniekEts/Aquatint
Afmetingen79 cm x 57 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerGeschept Papier
Openingsbod
€ 350
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Herman Gordijn

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Herman Gordijn? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Herman Gordijn. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Herman Gordijn en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Herman Gordijn te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Herman Gordijn!

Volg het aanbod kunst van Herman Gordijn te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Herman Gordijn te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Herman Gordijn instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Herman Gordijn kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Herman Gordijn!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Herman Gordijn kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Herman Gordijn en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Herman Gordijn via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Herman Gordijn of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Herman Gordijn?

Kunst kopen van Herman Gordijn begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Herman Gordijn, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Herman Gordijn. Om meer kans te maken om de Herman Gordijn te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Herman Gordijn! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.