• Populair
  • 1e keer aangeboden
  • Aftersale
  • Laatste 24u geplaatst
  • Loopt vandaag af
  • Vanaf 1 euro
Deutsch
English
Français
Herman Zaalberg (II) (1935)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Herman Zaalberg (II)

Herman Zaalberg (II) (1935)

Designer

Herman ZAALBERG (II) (Zoeterwoude-Dorp 1935)

Herman Zaalberg is de oudste zoon van Meindert Zaalberg. In zijn jonge jaren krijgt hij een interne opleiding van zijn vader in de Potterij Zaalberg. Vanaf 1965 beschikt hij over zijn eigen potterij in Leiderdorp. Veel ontwerpen van Herman werden als serieproducten vervaardigd bij Potterij Zaalberg. Daarnaast hield hij zich bezig met unica. Noemenswaardig zijn de flessen met lange, smalle halzen die hij produceerde. Vanaf de jaren'70 begint hij met het maken van in elkaar grijpende schalen en kommen die bedekt werden met een wit glazuur.

Aangeboden items
0
Verkochte items
3
Nationaliteit
NederlandsNederlands  
Links
Favoriet
FA. (3 x Favoriet)
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Herman Zaalberg (II) (1935) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Wilt u via e-mail een alert ontvangen wanneer er een item van Herman Zaalberg (II) (1935) wordt aangeboden, maak deze dan favoriet.

Wilt u zelf een item van deze kunstenaar in de veiling plaatsen? Dat kan en is zeer eenvoudig. Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.

Ontdek Kunstveiling

Design kopen van Herman Zaalberg (II)

Wilt u graag design kopen van Herman Zaalberg (II)? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke designobjecten van Herman Zaalberg (II). Betaalbare en exclusieve design van Herman Zaalberg (II) en andere erkende ontwerpers en fabrikanten is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle designobjecten van Herman Zaalberg (II) te koop bij Kunstveiling!

Volg het aanbod design van Herman Zaalberg (II) te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod design van Herman Zaalberg (II) te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Herman Zaalberg (II) instellen als favoriet. Wanneer er nieuwe Herman Zaalberg (II) design in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle designobjecten van uw favoriete designers of kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk design van Herman Zaalberg (II)!

Waarom via Kunstveiling designobjecten van Herman Zaalberg (II) kopen?

Via Kunstveiling koopt u designobjecten van Herman Zaalberg (II) en andere erkende ontwerpers en fabrikanten tegen veilingprijzen. Design kopen van Herman Zaalberg (II) via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe items in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf design van Herman Zaalberg (II) of andere erkende designers of fabrikanten verkopen. Meer over het verkopen via Kunstveiling leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een design item van Herman Zaalberg (II)?

Design kopen van Herman Zaalberg (II) begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een designobject van Herman Zaalberg (II), heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het item, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op design van Herman Zaalberg (II). Om meer kans te maken om het designobject van Herman Zaalberg (II) te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het designobject helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere design items van Herman Zaalberg (II)! Let op: lees voordat u gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.