Hubert van Hille (1903-1983)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Hubert van Hille
Hubert van Hille (1903-1983)

Hubert van Hille (1903-1983)

Kunstenaar

Hubert van HILLE (Ambon, 1903 - Warnsveld, 1983)

Aangeboden items
2
Verkochte items
4
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Hubert van Hille - Stilleven kopen? Bied vanaf 500!
Hubert van Hille (1903-1983) Nederlands Stilleven
TechniekOlieverf
Afmetingen55.5 x 61.5 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerCanvas (Doek)
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 500
Bied mee Bied mee
Hubert van Hille - Bloementuin kopen? Bied vanaf 400!
Hubert van Hille (1903-1983) Nederlands Bloementuin
TechniekOlieverf
Afmetingen49 x 42 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerCanvas (Doek)
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 400
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Hubert van Hille

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Hubert van Hille? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Hubert van Hille. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Hubert van Hille en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Hubert van Hille te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Hubert van Hille!

Volg het aanbod kunst van Hubert van Hille te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Hubert van Hille te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Hubert van Hille instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Hubert van Hille kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Hubert van Hille!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Hubert van Hille kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Hubert van Hille en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Hubert van Hille via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Hubert van Hille of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Hubert van Hille?

Kunst kopen van Hubert van Hille begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Hubert van Hille, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Hubert van Hille. Om meer kans te maken om de Hubert van Hille te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Hubert van Hille! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.