Jaap Luttge (1904-1989)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Jaap Luttge
Jaap Luttge (1904-1989)

Jaap Luttge (1904-1989)

Kunstenaar

Jacobus Martinus (Jaap) Luttge (Amsterdam 1904-1989 Loosdrecht) was een Nederlands graficus, schilder en tekenaar en boekbandontwerper. Hij was een leerling van Jan Bronner en Richard Roland Holst.Zelf was hij leraar van Jan Battermann en Jan Mensinga.

Aangeboden items
0
Verkochte items
6
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Jaap Luttge (1904-1989) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Wilt u via e-mail een alert ontvangen wanneer er een item van Jaap Luttge (1904-1989) wordt aangeboden, maak deze dan favoriet.

Wilt u zelf een item van deze kunstenaar in de veiling plaatsen? Dat kan en is zeer eenvoudig. Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.


Ontdek Kunstveiling


Kunst kopen van Jaap Luttge

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Jaap Luttge? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Jaap Luttge. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Jaap Luttge en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Jaap Luttge te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Jaap Luttge!

Volg het aanbod kunst van Jaap Luttge te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Jaap Luttge te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Jaap Luttge instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Jaap Luttge kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Jaap Luttge!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Jaap Luttge kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Jaap Luttge en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Jaap Luttge via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Jaap Luttge of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Jaap Luttge?

Kunst kopen van Jaap Luttge begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Jaap Luttge, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Jaap Luttge. Om meer kans te maken om de Jaap Luttge te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Jaap Luttge! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.