Jacques Philippe Lebas (1707-1783)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Jacques Philippe Lebas
Jacques Philippe Lebas (1707-1783)

Jacques Philippe Lebas (1707-1783)

Kunstenaar

Jacques Philippe LEBAS (1707-1783) Lebas was graveur van het kabinet du roi en produceerde met succes gravures na verschillende schilderijen van verschillende kunstenaars. Zijn oeuvre omvat meer dan 500 werken, waaronder vele grote portretten na Vernet , en verschillende werken na van de Velde , Parrocel , Berchem , Ruysdaël , Watteau , Oudry en Lancret . Hij trainde de lijngraveur François-Anne David .

Hij diende de tijd in het leger van 1739 tot 1741, maar werd uiteindelijk weggegooid vanwege filosofische meningsverschillen met zijn bevelhebber.

Hij maakte veel foto's ter herdenking van zijn tijd in het leger. Van bijzonder belang zijn zijn werken Halte des Gardes Suisses en Detachement de Cavalerie, foto's die voor grote hoeveelheden geld op veilingen gaan.

Aangeboden items
1
Verkochte items
0
Nationaliteit
Frans Frans  
Links
Favoriet
filters
Jacques Philippe Lebas - David Teniers: Regenboog over Vlaanderen - ets uit 1740 kopen? Bied vanaf 50!
Jacques Philippe Lebas (1707-1783) Frans David Teniers: Regenboog over Vlaanderen - ets uit 1740
TechniekEts
Afmetingen39 cm x 49 cm (h x b)
GesigneerdIn de plaat gesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 50
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Jacques Philippe Lebas

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Jacques Philippe Lebas? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Jacques Philippe Lebas. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Jacques Philippe Lebas en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Jacques Philippe Lebas te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Jacques Philippe Lebas!

Volg het aanbod kunst van Jacques Philippe Lebas te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Jacques Philippe Lebas te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Jacques Philippe Lebas instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Jacques Philippe Lebas kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Jacques Philippe Lebas!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Jacques Philippe Lebas kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Jacques Philippe Lebas en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Jacques Philippe Lebas via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Jacques Philippe Lebas of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Jacques Philippe Lebas?

Kunst kopen van Jacques Philippe Lebas begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Jacques Philippe Lebas, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Jacques Philippe Lebas. Om meer kans te maken om de Jacques Philippe Lebas te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Jacques Philippe Lebas! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.