• Populair
 • Loopt vandaag af
 • 1e keer aangeboden
 • Vanaf 1 euro
 • Vandaag geplaatst
 • Laatste kans
 • Alleen aftersale
Deutsch
English
Français
Jan Coenraad Nachenius (1890-1987)
 1. Home
 2. >
 3. Kunstenaars
 4. >
 5. Jan Coenraad Nachenius

Jan Coenraad Nachenius (1890-1987)

Kunstenaar

Jan Nachenius schilderde, tekende en etste aanvankelijk verstilde (Veluwse) landschappen, vanaf de jaren '50 fijn uitgewerkte stillevens en bloemen. Onder invloed van zijn leermeester G.W. Dijsselhof signeerde hij zijn werk met een monogram, terwijl hij zijn grafiek en tekeningen altijd voorzag van de signatuur J.C. Nachenius in potlood. In zijn etsen vindt men vaak ook het monogram verborgen in de afbeelding. Nachenius exposeerde bij kunsthandel Fetter in Amsterdam en was lid van de kunstenaarsvereniging St. Lucas in Amsterdam.

Aangeboden items
0
Verkochte items
21
Nationaliteit
Nederlands
Links
Favoriet
FA. (10 x Favoriet)

Momenteel worden er helaas geen items van Jan Coenraad Nachenius (1890-1987) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Er zijn 21 items van Jan Coenraad Nachenius (1890-1987) verkocht in het verleden. Wilt u op de hoogte blijven? Stel dan een e-mail alert in!

Wilt u zelf een item van deze kunstenaar in de veiling plaatsen? Dat kan en is zeer eenvoudig. Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.

Ontdek Kunstveiling

undefined

Nieuw aanbod

undefined

Populaire items

undefined

Exclusief aanbod

undefined

Vanaf 1 euro bieden

undefined

Aftersale

undefined

CoBrA Kunst

undefined

Exclusieve Grafiek

undefined

Sculpturen & Objecten

undefined

Sieraden & Juwelen

undefined

Vinyl

Kunst kopen van Jan Coenraad Nachenius

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Jan Coenraad Nachenius? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Jan Coenraad Nachenius. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Jan Coenraad Nachenius en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Jan Coenraad Nachenius te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Jan Coenraad Nachenius!

Volg het aanbod kunst van Jan Coenraad Nachenius te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Jan Coenraad Nachenius te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Jan Coenraad Nachenius instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Jan Coenraad Nachenius kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Jan Coenraad Nachenius!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Jan Coenraad Nachenius kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Jan Coenraad Nachenius en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Jan Coenraad Nachenius via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Jan Coenraad Nachenius of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Jan Coenraad Nachenius?

Kunst kopen van Jan Coenraad Nachenius begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Jan Coenraad Nachenius, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Jan Coenraad Nachenius. Om meer kans te maken om de Jan Coenraad Nachenius te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Jan Coenraad Nachenius! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.