Jan Dibbets (1941)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Kunstenaar
  6. >
  7. Jan Dibbets
Jan Dibbets (1941)

Jan Dibbets (1941)

Kunstschilder, Graficus, Fotograaf, Tekenaar

Jan Dibbets (Weert 1941)

Aangeboden items
1
Verkochte items
18
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Jan Dibbets - Kleurenoffset-litho. Affiche: COLLAGE uit 1975 (zeer zeldzaam) kopen? Bied vanaf 65!
Jan Dibbets (1941) Nederlands Kleurenoffset-litho. Affiche: COLLAGE uit 1975 (zeer zeldzaam)
Techniek Offset
Afmetingen 56 x 43 cm (h x b)
Openingsbod
€ 65
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Jan Dibbets

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Jan Dibbets? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Jan Dibbets. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Jan Dibbets en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Jan Dibbets te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Jan Dibbets!

Volg het aanbod kunst van Jan Dibbets te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Jan Dibbets te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Jan Dibbets instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Jan Dibbets kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Jan Dibbets!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Jan Dibbets kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Jan Dibbets en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Jan Dibbets via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Jan Dibbets of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Jan Dibbets?

Kunst kopen van Jan Dibbets begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Jan Dibbets, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Jan Dibbets. Om meer kans te maken om de Jan Dibbets te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Jan Dibbets! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.