Jan Dijker (1913-1993)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Jan Dijker
Jan Dijker (1913-1993)

Jan Dijker (1913-1993)

Kunstenaar

Jan Dijker (Den Helder 1913 - ) studeerde aan de Rijksacademie van Beeldnede Kunsten in Amsterdam van 1936 tot 1941.Onder Heinrich Campendonk zwaaide hij van de schilderafdeling om naar de afdeling monumentale kunst.Hij reisde veel. Behalve gebrandschilderd glas, glasappliqu_, muurschilderingen en sgraffito's, maakte Dijker ook vrij werk.

Aangeboden items
1
Verkochte items
7
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Jan Dijker - Litho - 1993 kopen? Bied vanaf 45!
Jan Dijker (1913-1993) Nederlands Litho - 1993
TechniekLitho
Afmetingen57 x 76 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 45
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Jan Dijker

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Jan Dijker? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Jan Dijker. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Jan Dijker en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Jan Dijker te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Jan Dijker!

Volg het aanbod kunst van Jan Dijker te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Jan Dijker te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Jan Dijker instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Jan Dijker kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Jan Dijker!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Jan Dijker kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Jan Dijker en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Jan Dijker via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Jan Dijker of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Jan Dijker?

Kunst kopen van Jan Dijker begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Jan Dijker, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Jan Dijker. Om meer kans te maken om de Jan Dijker te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Jan Dijker! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.