Jan Giesen (1900-1983)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Kunstenaar
  6. >
  7. Jan Giesen
Jan Giesen (1900-1983)

Jan Giesen (1900-1983)

Johannes Theodorus Giesen leefde van 1900 tot 1983.Hij is befaamd om zijn indrukwekkende houtsneden.Zijn vroege werk ademt veel ruimte en art-deco elementen.

Aangeboden items
1
Verkochte items
24
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Jan Giesen - "Zwijndrecht" kopen? Bied vanaf 30!
Jan Giesen (1900-1983) Nederlands "Zwijndrecht"
Techniek Hout/Linosnede
Afmetingen 24 x 44 cm (h x b)
Gesigneerd Handgesigneerd
Drager Japans Papier
Openingsbod
€ 30
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Jan Giesen

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Jan Giesen? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Jan Giesen. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Jan Giesen en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Jan Giesen te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Jan Giesen!

Volg het aanbod kunst van Jan Giesen te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Jan Giesen te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Jan Giesen instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Jan Giesen kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Jan Giesen!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Jan Giesen kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Jan Giesen en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Jan Giesen via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Jan Giesen of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Jan Giesen?

Kunst kopen van Jan Giesen begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Jan Giesen, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Jan Giesen. Om meer kans te maken om de Jan Giesen te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Jan Giesen! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.