Jan Gregoor (1914-1982)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Kunstenaar
  6. >
  7. Jan Gregoor
Jan Gregoor (1914-1982)

Jan Gregoor (1914-1982)

Jan GREGOOR (1914-1982)

Aangeboden items
2
Verkochte items
11
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Jan Gregoor - Stilleven. Fruit. Waskrijt. kopen? Bied vanaf 269!
Jan Gregoor (1914-1982) Nederlands Stilleven. Fruit. Waskrijt.
Techniek Gemengde Techniek
Afmetingen 27 x 36 cm (h x b)
Gesigneerd Handgesigneerd
Drager Papier
Ingelijst Alleen in Passe-partout
Openingsbod
€ 269
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Jan Gregoor

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Jan Gregoor? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Jan Gregoor. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Jan Gregoor en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Jan Gregoor te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Jan Gregoor!

Volg het aanbod kunst van Jan Gregoor te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Jan Gregoor te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Jan Gregoor instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Jan Gregoor kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Jan Gregoor!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Jan Gregoor kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Jan Gregoor en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Jan Gregoor via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Jan Gregoor of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Jan Gregoor?

Kunst kopen van Jan Gregoor begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Jan Gregoor, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Jan Gregoor. Om meer kans te maken om de Jan Gregoor te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Jan Gregoor! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.