Jan Stroosma (1928-1983)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Jan Stroosma
Jan Stroosma (1928-1983)

Jan Stroosma (1928-1983)

Kunstenaar

Jan STROOSMA (Leewarden 1928 - 1983)

Aangeboden items
0
Verkochte items
21
Nationaliteit
NederlandsNederlands  
Links
Favoriet
FA. (20 x Favoriet)
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Jan Stroosma (1928-1983) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Er zijn 21 items van Jan Stroosma (1928-1983) verkocht in het verleden. Wilt u op de hoogte blijven? Stel dan een e-mail alert in!

Er zijn 20 mensen die Jan Stroosma (1928-1983) favoriet hebben gemaakt. Heeft u een werk te koop? Deze mensen hebben zeker interesse! Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.


Ontdek Kunstveiling


Kunst kopen van Jan Stroosma

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Jan Stroosma? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Jan Stroosma. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Jan Stroosma en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Jan Stroosma te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Jan Stroosma!

Volg het aanbod kunst van Jan Stroosma te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Jan Stroosma te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Jan Stroosma instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Jan Stroosma kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Jan Stroosma!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Jan Stroosma kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Jan Stroosma en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Jan Stroosma via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Jan Stroosma of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Jan Stroosma?

Kunst kopen van Jan Stroosma begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Jan Stroosma, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Jan Stroosma. Om meer kans te maken om de Jan Stroosma te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Jan Stroosma! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.