Jean-Luc Lecoindre (1932)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Jean-Luc Lecoindre
Jean-Luc Lecoindre (1932)

Jean-Luc Lecoindre (1932)

Kunstenaar

Jean-Luc LECOINDRE

Geboren in 1932 te Bretagne.

Aangeboden items
0
Verkochte items
73
Links
Favoriet
FA. (25 x Favoriet)
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Jean-Luc Lecoindre (1932) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Er zijn 73 items van Jean-Luc Lecoindre (1932) verkocht in het verleden. Wilt u op de hoogte blijven? Stel dan een e-mail alert in!

Er zijn 25 mensen die Jean-Luc Lecoindre (1932) favoriet hebben gemaakt. Heeft u een werk te koop? Deze mensen hebben zeker interesse! Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.


Ontdek Kunstveiling


Kunst kopen van Jean-Luc Lecoindre

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Jean-Luc Lecoindre? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Jean-Luc Lecoindre. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Jean-Luc Lecoindre en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Jean-Luc Lecoindre te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Jean-Luc Lecoindre!

Volg het aanbod kunst van Jean-Luc Lecoindre te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Jean-Luc Lecoindre te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Jean-Luc Lecoindre instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Jean-Luc Lecoindre kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Jean-Luc Lecoindre!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Jean-Luc Lecoindre kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Jean-Luc Lecoindre en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Jean-Luc Lecoindre via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Jean-Luc Lecoindre of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Jean-Luc Lecoindre?

Kunst kopen van Jean-Luc Lecoindre begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Jean-Luc Lecoindre, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Jean-Luc Lecoindre. Om meer kans te maken om de Jean-Luc Lecoindre te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Jean-Luc Lecoindre! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.