Jenny Fleur (1930-2012)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Jenny Fleur
Jenny Fleur (1930-2012)

Jenny Fleur (1930-2012)

Kunstenaar

Jenny Fleur was een bekende Haagse kunstenares, beeldend- en literair lid van Pulchri Studio en de Haagse Kunstkring. Zij staat geregistreerd bij het Rijksbureau voor Kunsthistorische Documentatie-RKD te Den Haag. Haar werk straalt spiritualiteit uit als een spiegel van haar diepste wezen. Ze werkte jaren bij de regionale TV, gaf interviews en had vooruitstrevende initiatieven voor literaire avonden en huisconcerten in de Hoogstraat (Den Haag) waar haar atelier was. Jenny heeft in heel Nederland op diverse plaatsen ge_xposeerd en combineerde dit met voordrachten van haar gedichten en korte verhalen. Helaas is Jenny er niet meer, maar in haar beeldende kunst en gedichten leeft ze bijna voelbaar verder.

Aangeboden items
0
Verkochte items
12
Nationaliteit
NederlandsNederlands  
Links
Favoriet
FA. (1 x Favoriet)
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Jenny Fleur (1930-2012) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Er zijn 12 items van Jenny Fleur (1930-2012) verkocht in het verleden. Wilt u op de hoogte blijven? Stel dan een e-mail alert in!

Wilt u zelf een item van deze kunstenaar in de veiling plaatsen? Dat kan en is zeer eenvoudig. Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.


Ontdek Kunstveiling


Kunst kopen van Jenny Fleur

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Jenny Fleur? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Jenny Fleur. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Jenny Fleur en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Jenny Fleur te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Jenny Fleur!

Volg het aanbod kunst van Jenny Fleur te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Jenny Fleur te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Jenny Fleur instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Jenny Fleur kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Jenny Fleur!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Jenny Fleur kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Jenny Fleur en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Jenny Fleur via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Jenny Fleur of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Jenny Fleur?

Kunst kopen van Jenny Fleur begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Jenny Fleur, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Jenny Fleur. Om meer kans te maken om de Jenny Fleur te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Jenny Fleur! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.